Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

radmor..bucza głośniki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

radmor..bucza głośniki

witam wszystkich. sprawa wygląda w ten sposób, że dostalem od brata amplituner radmor 5102-te, tylko ze po podlaczeniu głośników okazało sie że głośniki charcza i bardzo cicho grają(głośniki sa dobre-sprawdzone). mam pytanie czego to może być winą?

koncowki mocy ? po poziomie Twojej wypowiedzi widac ze nie ma szans abys sam usunał usterke wiec zanies do jakies speca i tyle.

I NIE TEN DZIAŁ !!

Skomentuj

mi buczały głośniki puki nie zatkałem br

Skomentuj

zajaranyy, a wytłumacz mi co ma br do buczenia wzmacniacza?

Skomentuj

no np u mnie głośniki wiszą na scianie w kątach a br jest z tylu no i w miejscu gdzie stoi fotel oprócz basu słuchać niemiłe rezonanse na początku wzadzilem za głośnik gąbke ale mało to dalo więc bezczelnie zatkałem br, przez co słychać ze nie grają tak nisko ale nie ma buczenia

Skomentuj

koledze chyba chodziło o to ze jest jakis przydzwiek ze wzmacniacza i nazwał go buczeniem, no chyba że ja czegoś nie rozumiem...

Skomentuj

no rzeczywiście :P mój błąd :)ale jak chodzi o buczenie to tak nawiązałem:)

Skomentuj

a może sprawdź bezpieczniki, te przy końcach mocy. Wkażdej są dwa, a gdy jeden się spali to wzamcnia tylko jedną połówkę sygnału i to objawia się charczeniem

Skomentuj

Czaruję...
                X