Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki to glosnik??!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki to glosnik??!

Mam glosnik i nie ma na nim zadnych parametrow jest tylko stempel: WSI P4DUG-6 (G lub C bo jakos tak zlane to jest), czy sa sposoby aby mozna bylo jakos sie doweidziec ile ma W, i czy to jest srednio czy nisko tonowy ?

mozna zmierzyc wszystko pomiarami SW

Skomentuj

a co to jest SW? :/

Skomentuj

SpeakerWorkshop ale oprucz programu trzeba miec sprzet pomiarowy na stronie audiomanii znajdziesz tutorial

Skomentuj

ta strona audiomania nie dzierga, masz moze tego tutoria?

a tak wogole ten programik jak dla mnie jest troszke skoplikowany czy tam musze cos ustawiac, jais opis do tego czy cos?! Jestem zielony w tym proqsie!

Skomentuj

Do użycia sw nie wystarczy tylko sam program, potrzebny ci sprzęt pomiarowy jig, który kosztuje pare set złotych, więc radzę ci wywal ten głośnik jak najszybciej lub sprzedaj na allegro.pl jeżeli nie wiesz nawet czy on jest nisko czy średniotonowy no to bryndza na cały powiat, nic z tego dobrego nie zrobisz

p.s. strona audiomanii to www.audiomania.sart.pl i działa bardzo dobrze

Skomentuj

no tak ale moj problem jest nastepujacy, poniewaz jedne glosnik mi taki siadl i chialem go zastapic czym innym (glosniki komputerowe) bardzo dobrze mi graja i musze wiedziec czym go moge zastapic a nie znam parametrow :/

A ta str i tak mi nie dzierga nadal.

Skomentuj

Mnie strona chodzi dobrze, jak to jeszt identyczny glosnik to go chyba mozna zastapic, a jak nie wiesz co i jak to trudno bedzie...

Skomentuj

Richard Small, ile kosztuje jig? Pare set złotych? A ja mam za 30 :) a do samych parametrów ts można się pewnie zmieścić w 10 - 15 pln :P

Skomentuj

jak tak to przepraszam zwracam honor, palnąłem tak bo tak podejrzewałem (nie interesowałem się nigdy) ale jezeli mowisz ze jig jest taki tani to ile kosztuje caly zestaw do mierzenia?? i jak mozesz to podaj jakas stronr gdzie takie cos mozna nabyc

Skomentuj

50 kapsulka
                      20-30 jig
                      10-20 preamp
                      troche kabli
                      w 100 zł mozna sie zmiescic spokojnie

Skomentuj

Czaruję...
                      X