Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zestaw

Z zapytaniem do was jak mozna zrobic w zaje fajny zastaw z dwoch glsonikow średniotonowych firmy STX.Subwoofer w drodze (Jak byscie mogli mi poradzic jakis fajny glosnik niskotonowy ktory bardzo przypadl wam do gustu.No i wtedy jak byscie mogli taz podac jego objetosc.Bylo mi by juz latwiej) No i jak to wsszytko do siebie polaczyc zeby to mialo np. jeden kabel (moze to nie jest mozliwe to odrazu nie bluzgac)No i wlasciewie wasze doswiadczenia zwiazane z Zestawami Głośników waszej konstrukcji.Z góry dzieki

__________________________________________________ __________________________________________________ ______

Imposible is nothing

zajefajnego zestawu z stx'a nie zrobisz... :)

moze bys podal co to za model tego sredniotonowego stx'a?

i nie za bardzo rozumiem twojego pytania... chyba do tego srednio powinienes dokupic jakis wysokotonowy + zwrotnica 2d i bedziesz mial swoj "na jednym kablu"

Skomentuj

:P
      sub stx 27 ss lub 22 ss
      głosniki 2x17ss+arv 104 :P i lczyc sobie :P

Skomentuj

GDM-17-150-8-SS http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...=1&vSubPage=21 <----- MODEL GŁOŚNIKA

Słuchaj mam problem bo chciałbym w ogole te dwa glosniki polaczyc do discmana czy jest mozliwosc.A z tym zestawem to nie wiem jak go ogolnie zrobic jak bys mial jakies pomoce naukowe chetnie poczytam

Skomentuj

Ja może niedyskretnie zapytam, bo ten pomysł z jednym kablem - Wiesz, że do głośników potrzebujesz wzmacniacz mocy?

Skomentuj

Taaa to akurat wiem :P.Ale musze powiedziec ze na pewno jeszcze malo wiem dlatego sie pytam na forum bo przygode ze skladaniem glosnikow zaczalem od niedawna.Pozdr

Skomentuj

Snower, tylko to musi byc wmiare dobry wzmak... bo discmanem tego nie napedzisz

glosniki a'la stx, alphard potrzebuja konkretnej mocy zeby chcialy zagrac :)

Skomentuj

Ok dzieki szkoda ze sie nie uda :(. A jakie głośniki (typy) by sie nadawały do disca jak bys mogl wypisac

Skomentuj

Z zapytaniem do was jak mozna zrobic w zaje fajny zastaw z dwoch glsonikow średniotonowych firmy STX.Subwoofer w drodze (Jak byscie mogli mi poradzic jakis fajny glosnik niskotonowy ktory bardzo przypadl wam do gustu.No i wtedy jak byscie mogli taz podac jego objetosc.Bylo mi by juz latwiej) No i jak to wsszytko do siebie polaczyc zeby to mialo np. jeden kabel (moze to nie jest mozliwe to odrazu nie bluzgac)No i wlasciewie wasze doswiadczenia zwiazane z Zestawami Głośników waszej konstrukcji
                  Co to ma wogule znaczyć ??? O co Tobie chodzi ??? Coś mi sie wydaje że koleś se jaja robi ! A jak nie robi sobie jaj to nawet nie tknął rzadnego artykułu ze strony głównej jak takie głupoty wypisuje :P

Ok dzieki szkoda ze sie nie uda :(. A jakie głośniki (typy) by sie nadawały do disca jak bys mogl wypisac
                  Z discmena możesz napędzać subłofery i klumny hifi stereo zrobione z głośniczków ze słuchawek :P

Serdeczne pozdroO

Skomentuj

Snower, rada wujka - idz do sklepu i kup sobie sluchawki za 5zł... oszczedzisz sobie cierpień i kasy ']

Skomentuj

aalbo kup jakas diore za kilkadziesta zł i podłacz do niej discman ai bedziesz miał :p

Skomentuj

mnie to tylko jedno w tym wszystkim dziwi i niepokoi.. dlaczego nikt nigdy nic nie przeczyta, zadnych artykulow tylko odrazu pisze na forum "ja tu poczatkujacy i chcialem zapytac o..." najlepsze jest to ze odpowiedzi ta ne pytania sa wszedzie.. i nei trzeba o to pytac na forum. i jak mozna chciec podlaczyc kolumny pod discmana.. jescze z subwooferem?? .. pozdro
                        No i wlasciewie wasze doswiadczenia zwiazane z Zestawami Głośników waszej konstrukcji.Z góry dzieki
                        w tym momencie musialbys przeczytac cale to forum.. wszytkie posty

Skomentuj

Czaruję...
                        X