Witam,dawno mnie tu nie bylo <lol>.A wiec do rzeczy,mam pokoj 9m^ ii chce zzrobic sobie kino domowe. Jest jeden problem,, Fundusze :] I dlatego pasuje mi tanio a w miare dobrze. Obecnie mam wzmacniacz,Pioneer A332 ktory z uplywem czasu i naplywem gotowki zostanie wymieniony na jakis sympatyczny amplituner :) Ale to nie o tym teraz. Mje pytanie dotyczy kolumn,naraize chcialebym zrobic sobie przody. Glownie chodzi mi o to zeby to byla mala konstrukcja, zajmujaca malo mmiejsca a jednoczesnie majaca dobry dzwiek i mozliwosc zagloszenia delikatnie mojego zbyt glosnego tatusia <lol>.Myslalem na ARN 150/03-ARV 104 ale nie wiem czy to dobra aplikacja na takie pomieszczenie. Tylko nie wiem jak z glosnoscia bedize bo ma byc to konstrukcja dwudrozna-Przody. Z tego co wiem to te Tesle maja mala efektywnosci i nie wiem czy to mi wystarczy do tego pokoju zeby czasem przygrzac:) co wy o tym myslicie ?? Jak macie jakies pomysly to prosze napisac :) bede wdzieczny.
O wlasnie bym byl zapomnial. mam tez 2 GDN 20/11/8 , leza saobie luzem i sie zastanawiam czy czasem z nich by nie zrobil subwoofera do tego zestawu. Jak sadizicie ??
O wlasnie bym byl zapomnial. mam tez 2 GDN 20/11/8 , leza saobie luzem i sie zastanawiam czy czasem z nich by nie zrobil subwoofera do tego zestawu. Jak sadizicie ??
Skomentuj