Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przetworniki do 10kzł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przetworniki do 10kzł

Siema Panowie.
    Powoli chodzi mi po głowie jakiś kolejny zestawik do domu.
    Budżet 10kzł.

Generalnie podoba mi się granie obecnego zestawu - detaliczne granie z soczystą średnicą i mocnym dołem.
    Dla basów 15" max i około 65litrów max.

Ktoś coś?
    Last edited by Hermes; 23.04.2019, 10:15.
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

A nie myślałeś o 10kzl na akustykę pomieszczenia?

Skoro aktualny zestaw się podoba... Kolumny za żadne pieniądze nie zbudują bez tego odpowiedniej sceny, etc.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zwieksz budzet i idz w duza kopulke ATC/Volt z berylem na gorze. Na bas dwa lub jeden revelator z aktywnym napedem.

Skomentuj

Póki co chodzi mi po głowie: T29B001 + TD6M / PR170M0 + TD12S
        Ktoś cos?
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Widzę że chodzi Ci po głowie Acoustic Elegance...Ja właśnie dziś zamówiłem Dipole D18-16
          Też chcę zbudować "bezkompromisowe" rozwiązanie z tym że u mnie będzie to odgroda 2way lub ewentualnie dodatkowo wsparcie wstęgą od 18khz.
          Przewertowałem chyba cały internet i nie znalazłem negatywnych opinii o AE (chyba że słabo szukałem) więc chyba to naprawdę może być mocny punkt programu.

Skomentuj

I coś się wydarzyło w temacie TD12S?

Skomentuj

Zmieniłem wzmaka na Hypex'a NC2k i obecny zestaw przezywa drugie życie
              Od pewnego czasu nie mam czasu na DIY, ale jak wrócę to jeszcze z większym budżetem
              marcinsywala.pl

Skomentuj

Czaruję...
              X