Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

usuniecie wygłuszenia

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

usuniecie wygłuszenia

Mam obudowe po głosniku ale w niej kiedyś do scianek przylepiona była wełna mineralna na budapren, tak pomazane troche nim było i przyczepiona ta wełna mineralna,teraz oberwałem ta wełne bo obudowa była closed, ale został ten klej i resztki tej wełny jak to usynać ma ktos jakis pomysł myslałem opalić ale to smierdziec bedzie bo teraz obudowa ma byc b-r?
    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

A po co usuwac te resztki?

Skomentuj

Obudowa B-R też musi być lekko tłumiona żeby pozbyć się rezonansów ścianek obudowy przy średnich częstotliwościach.

Skomentuj

No wiecie co wy pytacie, widzieliscie kiedyś wełne mineralną? Jakoś nie mam ochoty się pylicy płuc nabawić czy innego dziadostwa.
        Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

To może zamień na watę albo coś organicznego?

Skomentuj

może spróbuj jakimś spirytusem albo denturatem(musisz mieć mocne gardło:)) albo nakleić jakąś ciekką gąbke no tyle masz sposobów

Skomentuj

nie no... takie pytania to mnie rozwalają... niedługo ktoś zapyta jak się usuwa resztki kału z d....
              kondrax, ty tu szukasz kogoś, kto Cię za rączkę poprowadzi albo przyjdzie i za Ciebie zdrapie tą wełnę ze ścianek obudowy?? W pewnym wieku trzeba przestać pytać o głupoty i zacząć samemu radzić sobie z takimi błahostkami...
              sorry, ale nie wytrzymałem... ostatnio na forum jest coraz więcej głupich pytań właściwie nie związanych z audio... i do tego w dziale akustyka...
              a w ogóle to chciałeś opalić wełnę mineralną?? myślałem, że to się nie pali...

Skomentuj

Wlozyc do srodka rotoflex i nalozyc maske przeciwpylowa.
                Pozniej wyczyscic na mokro i zalac lakierem dla pewnosci.

Skomentuj

Czaruję...
                X