Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gdwk czy arv???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gdwk czy arv???

Witam, mam zamiar zakupić głośnik wysokotonowy. I teraz sie zastanawiam (ma on służyć do ostrego domowego grania wraz z stx 27/150/4 x2 ) czy ma to być GDWK 11/100 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41983027 czy bedzie raczej odpowiadać arv http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41805420

Proszę o szybka podpowiedz, dodam ze nie interesuja mnie inne głośniki!!!!
    Pozdrawiam!!

[ Dodano: 2005-02-18, 17:41 ]
    Dodam ze to bedzie konstrukcja 3 way na zwrotkach janbo! Zestaw dla kolegi do głośnego słuchania.....

GDWK bo bedziesz go mogl nizej ciac. Wg mnie ta konstrukcja nie ma sensu (2x 27 + wysokotonowy...)

EDIT
    aha juz widze ze bedzie jeszcze średni :]. Ale to nie zmienia faktu iz lepiej wziasc gdwk :]

Skomentuj

konstrukcja bedzie 3 drozna

Skomentuj

GDWK

Skomentuj

Byłem zobaczyć te głośniczki, i cos te GDWK mało orginalne..... panel przedni jako tako identyczny,układ magnetyczny też, ale już jak go rozebrałem to cewka i sam sposób składania (magnes>cewka>panel) był inny niż jak to robił tonsil! Gościu sam stwierdził ze to pewnie było w częściach wynoszone i pożniej składane. Ale w orginalnośc cewki to bym watpił!

Skomentuj

gdwk jest troceh grzeczniejszy milszy
            pozbawiony sykow

arv glosnik ktory lubi gore lubi cykac co nie znaczy ze wali piachem poprostu jest ostrzejszy

Skomentuj

Zamieszczone przez ruthi7
              Byłem zobaczyć te głośniczki, i cos te GDWK mało orginalne..... panel przedni jako tako identyczny,układ magnetyczny też, ale już jak go rozebrałem to cewka i sam sposób składania (magnes>cewka>panel) był inny niż jak to robił tonsil! Gościu sam stwierdził ze to pewnie było w częściach wynoszone i pożniej składane. Ale w orginalnośc cewki to bym watpił!
              mam wrazenie ze wiekszość gdwk11/100 z allegro jest własnie nieoryginalnych. na zdjeciach widac wszystko ładnie, a jak sie okazuje prawie kazdy głosnik był skaładany gdzieś poza fabryką we wrześni.

Skomentuj

Czaruję...
              X