Witam was panowie.Mam do was pytanko czy mieliscie doczynienia z tymi dwoma glosnikiami :)I ktory bardziej polecacie na budowe suba.Za wszystkie odp dzieks:]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ALPHARD CW1202C&STX 27/150/4SC
Collapse
X
-
Ja moge polecic z czystym sercem STXa 27-150-4SS parametry prawie identyczne jak SC
Głośnik gra bardzo dobrze... już na 60W - przynajmniej jak dla mnie, w filmach jest po prostu masakra... no ale to też przez to że u mnie stoi pod biurkiem przez co jest podbicie basu. Nie wiem jak gra CW ale STX moge spokojnie polecić.
Skomentuj
-
dj_zibi w Tonsilu only 20/80 jest ok ale to tylko 8". Reszta jezeli chodzi osiegi/cena jest nieoplacalna. Zadnego alpharda?? Tesla jest 2x drozsza od cw a przy mocnym wzmaku cw robi maskakre i potwierdzi Ci to wielu forumowiczow DIY.
A wracajac do tematu. Bedem ial nowego suba na 27/150/8SC za jakies 3-4 tygodnie jak sie wstrzymasz to porownam z subem na cw i powiem Ci jaka jest rozniaca.
Ale wydaje mi sie ze Sound Wave bawil sie cw wiec bedzie wsteni odrazu powiedziec jak sie ma jeden przetowrnik do drugiego.
Skomentuj
-
Tutaj umieściłem projekt na STK4048,4050 http://www.elektroda.pl/rtvforum/top...-0-asc-30.html jest w załączniku.
Skomentuj
Skomentuj