Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Peerless DA25TX00 + MR13 + ....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Peerless DA25TX00 + MR13 + ....

Panowie,

Słyszał ktoś może lub aplikował głosniki Peerless DA25TX00-08 lub DA32TX00 z membraną korundową?
    Od 1kHz do 20kHz bardzo wyrównana charakterystyka, przynajmniej tak twierdzi producent...
    Tak mi chodzi po głowie żeby go skleić z MR13P i czymś na bas.

Bodajze oversized 2-way Krzyska z AVS 2019 i spotu DIY je maja.
    Swietne granie.

W zasadzie to wsadzilbym je zamiast berylowego satori, ktory dla mnie jakis za spokojny - musze go troche podglosnic ;-)

- - - - - aktualizacja - - - - -

https://diyaudio.pl/i/14607/a7ee90be...1573588244.jpg

Skomentuj

To sprzedaj mi w dobrej cenie, a sobie zrobisz upgrejd :)
      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Tomek co to za kolumny stoją po prawej stronie na zdjęciu pod białymi na SB?

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
          Tomek co to za kolumny stoją po prawej stronie na zdjęciu pod białymi na SB?
          STXy Pawła S.

Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz posta
          Słyszał ktoś może lub aplikował głosniki Peerless DA25TX00-08 lub DA32TX00 z membraną korundową?
          Mam wersję 32 mm. Fajne granie, szczegółowe, neutralne ale nie wnerwiające. Miodu w tych głośnikach raczej nie ma. Spory minus to duże wymiary frontów w obu wersjach.
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
            Spory minus to duże wymiary frontów w obu wersjach.
            Rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi, ale dokładnie tyle samo ma mr13 więc nie powinno to źle wyglądać.

Skomentuj

Czaruję...
            X