Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

rzadki głośnik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

rzadki głośnik

hej! mam do was pytanie ponieważ ostatnio nabyłem głośnik samochodowy firmy Pawer Dynamics, czy ktoś słyszał o tej firmie?? a jeżeli ktoś słyszał to co o niej myśli??
    wiem tyle że głośnik ma 160watt,4 ohm, i jest do głośnik niskotonowy przeznaczony do pracy jako subwoofer. Za opinie z góry thx

nie rozumniem po co kupować głośniki nie znanych firm przecież do takich to nigdzie parametrów nie dostaniesz a jeżeli dostaniesz to wątpie w ich prawdzwość

przykro mi:(

Skomentuj

hej! ja go nie kupiłem tylko dostałem ( sorrki zapomnialem dodac)

Skomentuj

To go spal, rzuć z okna albo wsadź do jakiejś budy zamkniętej i módl sie żeby to jakoś zagrało... w co wątpie

Skomentuj

ja bym go sprzedal na allegro jako super hiper glosnik subwooferowy o potędze basu, ktoremu nic nie dorowna... i ta moc... z 600w rms... moze jeszcze powymyslac, ze to jakis specjalny czy cus... ktos to kupi :P na pewno debili na allegro nie brakuje

Skomentuj

i to jest wlasnie podejscie dlaktorego alegro polskie to syf bo jedni osusci sprzedaja gowno nieznajacym sie digital to do ciebie

Skomentuj

Ja się nie znałem i kilka razy kupiłem totalny badziew i poszedłem po rozum do głowy. Nikt przeciez nie każe kupować na Allegro. Zmuszał was ktokolwiek? Teraz jak coś kupuję, to najpierw dowiaduję się wszystkiego o danej rzeczy i nie ufam sprzedawcom. Im większe literki i więcej kolorków sprzedawca ma na aukcji, tym dalej się od niej trzymam. A jeśli ktoś kupuje super głośnik z mega basem 600W RMS to znaszy, że o to mu chodzi. Takie dane nie muszą byc fałszywe - mega bas ma każdy głosnik niskotonowy, 600W RMS może też mieć każdy - wystarczy podłączyć go do kontaktu (i dla bezpieczeństwa zejść z toru lotu membrany). Albo masz swój mózg, albo pozwalasz innym mysłeć za Ciebie. A potem nagle straszne zdziwienie i oburzenie jak coś wyjdzie nie tak, jak się ktoś spodziewał...

Skomentuj

Zamieszczone przez handicap
                600W RMS może też mieć każdy - wystarczy podłączyć go do kontaktu (i dla bezpieczeństwa zejść z toru lotu membrany).
                hehehe no nie moge dobre

Skomentuj

Czaruję...
                X