Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sw 807 pomocy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sw 807 pomocy

Mam dwa nowe sw 807, dostalem je w prezencie pomozcie mi i powiedcie co z nimi zrobic, (poza popielniczkami). Dziekuje z gory za wszystkie pomysly

proponuje zrobic albo subwoofery(calkiem niezle zagraja -jednego sprzedac)
    lub dwie 3drozne kolumny:) i tego SW jako niskiego dac:) a ze to glosnik nie wysokich lotow to reszte przetwornikow rowniez polecam tej firmy sredni ETP 1300S + wysoki TW 402:) calosc bedzie tania a i zagra jak na te cene przystalo czyli odpowiednio

sama konstrukcja jest rowniez bajecznie prosta ze wzgledu na to ze SW 807 nadaje sie tylko do zamknietej( mysle jakies 20-25L )
    mialem suba w aucie na tym glosniku i gral naprawde bardzo przyjemnie( az sie zdziwilem )

Skomentuj

SW 807 8ohm w domu może zagrać fajnie jak jest obudowa ok 17 litrów i jak głośnik jest skierowany ku ziemi oczywiście mówiąc fajnie nie mam na myśli rewelacyjnie ale ja tak spróbowałem to grało nawet ciekawie

a SW 807 4ohm z Qts 0.24 to nie wiem czy sie na coś nada ktoś mi pisał że w br bardziej czuć niż słychać

Skomentuj

ten glosnik kiedys pomierzyl irek to jest najwiekszy badziew z alfreda!!!!
        jak iedys go mialm w budzie 15 l z korekcja fakt glosnik duzo wytrzymuje ale i tak nie gral ewelacyjnie pozatym ma chyba 79 dB spl wiec mało!!!
        naprawde sprzedaj je bo szkoda czasu budowac na tym woofer

Skomentuj

LUKASZ sw807 to nie SW803Z ktory miezyl irek !!! to dwa inne glosniki

Skomentuj

wisnia wybacz moje foupa zauwazylem tylko SW wybacz

Skomentuj

spoko ;] ale i tak alphard pozostanie alphardem zawsze ;]

Skomentuj

Czaruję...
              X