Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumna

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kolumna

Czesc Posiadoam pudlo o wymiarach 21x79x36 i zastanawaiam sie co tam zamontowac. Moze macie jakies pomysly to prosze o rady.
    Pozdrowionka

http://szczecinek.webpark.pl/kolumna0012.jpg

ale o co co chodzi?? moze jakies szczegoly? czy to konkurs na najorginalniejsza odpowiedz??

i co to ma byc na tym zdjeciu?? co to za konstrukcja?

Skomentuj

najprawdopodobniej jakies glosniki

polecam scany lub vifki za 2000 cos wybierzesz :)

a tak powaznie moze daj wiecej fotek napisz co to ma byc i jak bys ty to widzial?

Skomentuj

musze dopasowac jakis glosnik niskotonowy tylko i wylacznie.

Skomentuj

dalej nie wiem
          proponuje xls 30 cm koszt kolo 1200 zł

Skomentuj

my jestesmy jasnowidze LALALALALAAAA ;]

Skomentuj

ktos tu dostanie zjebki bo nie jest laskaw przedstawic swojego problemu S Z C Z E G O L O W O !!!!!!!!!!!!!!!

napisz co dokladnie chcesz bo dostaniejsz jeszcz 100 takich glupich odpowiedzi!!

co?gdzie?jak?za ile?dlaczego?

Skomentuj

A wiec jak już pisałem kiedyś zbudowałem pudlo rezonansowe i teraz chciał bym to jakoś zagospodarować. Próbowałem z głośnikiem firmy „ratuj bidoka” ale gra to nie zbyt ciekawie. Nie mam zbyt dużo kasy a chciał bym aby jakoś to ciekawie zagrało.
                Nie wiem co mam jeszcze napisac?
                http://szczecinek.webpark.pl/kolumna0006.jpg

Skomentuj

Proponuje tak:
                  Kiedys składałem sobie samochód, zrobiłem pół ramy (tyle widac na zdjęciu) i nie wiem co dalej. dokręciłem jedno koło ale nie jeżdzi. Co mam zrobić? Cy kupic pozostałe trzy koła?, Jakiej firmy wybrać koła aby równo jechało po wybojach? Mam na kazde koło 50 PLN. Mam już przekładnie a silnik bedzie z Trabanta. Bedze jeżdził maxymalnie 100 na godzine i nie bede ostro hamował.
                  Co do wymiarów ramy to sš takie: bla bla bla. powierciłem otwory o srednicach: bla bla bla.

Pozdrawiam.

Skomentuj

sory ze zapytlem Pozdrawiam wszystkich i powodzenia

Skomentuj

koleś - głowa do góry - zostałeś moim idolem!!!
                      a jak chcecie jeszcze super jednego kolesia to polecam na zaprzyjaźnionym forum audiofilskim www.audiostereo.pl/forum.html kolesia o nicku "yabadabadoo". jego wpisy są przerąbane

Skomentuj

ditomek, a czy to ma jeździć ciekawie ?? :)

Skomentuj

czy to jest jakies 2,5drogi albo 3drogi nisko ciete??

jesli tak to koles zachowujesz sie dziwnie, porwales sie na kostrukcje bardziej zaawansowana od zwyklych 3drogi i jeszcze nie wiesz co wlozyc?? LOL! wspolczuje

moim zdaniem taka konstrukcja wymaga kasy, umiejetnoscie teoretycznych i obsugi SW zeby zestroic pierwsze ciecie perfekcyjnie

inaczej wyjdzie bubel do potegi

Skomentuj

Yabadabadooo napisał: "...yabadabadoo - Jakie CD do 300zł ???????????? (2004-08-24 12:30:19)
                            Przetwornik jest bardzo wazny ale kazdy kto troch gra w te klocki to wie, ze video nie ma tej jakosci co zwykle stereo. Badzo sie dziwie, ze nie chcesz zostawic sobie stereo i nie budujesz oddzielnego zestawu do kina. To jest fakt oczywisty bijacy ze wszystkich pism o sprzecie. Nawet kiedys byl taki artykul o tym w jednym pismie o video. I oni wcale nie pisali, ze video lepsze ale ze stereo lepsze. No chyba ze masz kase na cos bardzo drogiego to pewnie znajdziesz jakis super Sony DVD, ktory gra dobrze z CD. Ale za taka kase lepiej kupic oddzielny wzmak np. z radiem i oddzielne DVD, ktore teraz jest tanie jak lesne jagody. Bardzo ci polecam."

Skomentuj

Czaruję...
                            X