Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wychylenia membrany

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wychylenia membrany

Witam!!
    MAm taki problem z glosnikiem mianowicie ponadrywala mi sie linka (nie wiem jaka) ktora po urwaniu moze doprowadzic do spalenia cewki!! Wysalem go do naprawy i naprawili mi to ale znowu sie tak satalo i mowili zeby niesluchac glosno muzyki zeby sie membrana nie wychylala za bardzo i pomozcie mi bo juz nie wiem co mam zrobic?! zeby ta membrana sie mniej wychylala!

Dzieki!

1.hmmm... mogl ci sie kabelek urwac ale to niewiem jaka moc musialbys wpompowac
    2.moim zdaniem..... sprubuj sciszyc????moze niedawaj tyle basu? ehh... co zrobic zeby samochod wolniej jechal...... HELP
    pozdro

Skomentuj

a moze to wina obudowy? bo moze zachowuje sie tak jak bez niej i wtedy moze byc smieszne? no ale nie wiem dziwne to jakies... a co to za glosnik?

Skomentuj

jakis vtronic http://www.vtronic.com.pl/product_in...roducts_id/244 to jest link w tym sklepie to kupilem wiem ze to jest byle co no ale juz go mam niestety...

a pozatym to wcale az tak glosno to nie slucham a wzmak to tda 7294

Skomentuj

Raczej wzmak nie wyrabia i zaczyna na przesterze membrana jak glupia latac i to moze byc przyczyna twoich problemow... Wzmak masz za maly (70W wzmak - glosnik 200W).

Skomentuj

Czaruję...
          X