Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw dwie podłogówki+sub do 300zł za przetworniki pomocy!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zestaw dwie podłogówki+sub do 300zł za przetworniki pomocy!

Zestaw dwie podłogówki+sub do 300zł za przetworniki ma być do pokoju 15-20 m2 i ma to dobrze grać jak na taką cene. Ja w tej dziedzinie jestem już jakiś czas ale w troche wyzszym przedziale 1000zł+ i nieznam tańszych głośników a obiecałem dziewczynie że coś jej zrobie i niechce zeby to była wielka qpa. Najlepij zeby było efektywne i z dobrym niskim basikiem. No Panowie macie wyzwanie pokażcie co potraficie, każda koncepcja mile widziana, z góry wielkie dzęki.

no bracie za te pieniadze to tylko STX:) a bedzie i tak niezle:) pozdro

Skomentuj

podłogówki na arnach+11/100 + subwoofer coś z STX'a ale niestety to jest konstrukcja kompromisowa... zarówno tesle jak i stx do efektywnych nie nalezą... kolumny ze zwrtoką osiągną jakieś 85dB a subwoofer (powiedzmy że na 27/150/X XX ) ma tez coś koło tego

Skomentuj

a czy posiadasz wzmacniacz do kolumienek + wzmacniacz do suba?(chyba ze pasywny lolz)
        Ja skladam 2 drozne kolumienki niedlugo zaprezentuje na 2 x gdn 17 80 4 ss + arv 104 za wszystko ma mnie wyjsc okolo 200 zl (zwrotnice i glosniki)
        Pozdrawiam

Skomentuj

ja proponuje 2x ARN 150 + ARV 104
          do tego sub na GDN 32-150-4-SC
          i masz piekny zestaw za niecale 250zl

Skomentuj

ja myśle ze niezle bedzie:
            2 x Tonsil gdn 16/50/6
            2 x tonsil GDWK 11/100

STX 20/120/SC

powinienes sie zmiescic kupujac 11/100 z allegro

Skomentuj

Czesc, a może by tak zrobić dwie lepsze kolumny i zrezygnować z subwoofera??
              Może 3-way skoro mówisz ze troche sie znasz to pewnie sobie poradzisz.
              Polecam zapoznać sie z ofertą Tesli w tej kategori cenowej w miarę przyzwoite brzmienie.
              P.S. nie daj sie nabrac na STX 20/120/SC :/ jak juz cos z stx do suba to GDN-27-150-8-SC
              to tylko i wyłacznie moje prywatne zdanie wiec prosze odrazu mnie nie bluzgać.
              Pozdrawiam i życze udanego wyboru.

Skomentuj

Czaruję...
              X