Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowa Oferta STX............

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nowa Oferta STX............

GDN-18-120-6-SW Niewiem czy mi przeglądarka psuje się ,ale tam pisze coś takiego:
    Total weight 12,2063 g . Troszke cieżki 12 kilo taki głośniczek nieźle i to w dodatk 6 ohma.
    Doszły teżjeszcze inne i chyba wszystkie nowe moją skuteczność powyżej 90.

Wreszcie troszke głośniej na stronce www.stx.pl

coś im sie tam przy nim powaliło :P nie napisali chyba kilku danych i mają przesunięcie :P co nie zmienia faktu że głośnik ciekawy pytanie jak gra.... ktoś musi zaryzykować i sprawdzić :P

Skomentuj

Ja tam zaryzykowałem i kupiłem 27-300-4-sc już są w drodze ciekawe jak zagrają.............:)

Fakt sorki za pomyłke z tymi parametrami coś na stronce stx jest zepsute.

Skomentuj

uuu co ija widze stx sie rozwija:] glosniki maja spl 90 musze zmowic ta 27/300 zobaczymy jak to gra

Skomentuj

no ładnie sie prezentuja te nowe 27/300 i 32/300, a te 18 szkoda że są jajcowate
          ale ogólnie bardzo ładnie że stx sie rozwija

Skomentuj

Wg mnie te kopulki przeciw pylowe szpeca troche :]

Skomentuj

Jak mają sie nie rozwijac kiedy mają ciągly przyplyw gotowki, przeciez 70% ludzi z tego forum kupuje stxy

Skomentuj

no nie, ladne te glosniki, jeszcze beda ludzi z STXa, zaraz sie pewnie ktos odezwie, ze to zawsze tylko STX, ale te glosniki w swojej cenie sa dobre, wiec raczej beda sie sprzedawac, a jak firma bedzie miala duze zyski to oznacza pieniadze na inwestycje i moze kiedys cos z wyzszej polki beda w Józefowie robic:)

Skomentuj

gummy ten 32 SS fajnie z tą kopułką wygląda mi sie podoba ale SC już nie:)
                  SS sie ładnie prezentuje:) ciekawe kiedy wyjdzie i czy wogóle wyjdzie jakiś głośnik z wyższej półki:)

Skomentuj

Gustami sie nie dyskutuje :] Fakt moze w realu wyglada lepiej ale na zdjeciu to mi sie nie podoba.

Co do samej firmy uwazam ze powinni dodac jakis sredniotowy godny polecenia i wysokonowy pokroju arv'a i wtedy to bedzie juz git :]

Skomentuj

Może ktoś bierze te nowe głośniki bo mi sie ten STX 32 SS spodobał i powie jak to gra:) bo nie chce kasy w błoto wyrzucić a na SLSy i inne droższe jeszcze u mnie przyjdzie czas.
                      Ciekawe jak ten 32 SS wypada na tle CW 1202C dobra końćze bo zaraz znowu pare osób wkroczy do akcji i bedzie pisac ze STX znowu furore robi:)

Skomentuj

hmmm kurde tak sie zastanawiam czy nie wymneinc 27/150/8 sc na ktoregos mocniejszego braciszka ... jak myslicie co mostek TDUSZA bedzie w stanie z nim zdzialac?

Skomentuj

\Aj właśnie wklepałem sobie te parametry ze strony w winISD i za łądnie to nie wychodzi ale dopiero zaczełem symulacje. Porównuje 27-150-4SS co mam do nowego 27-300-8SS i i w symulacjach starszy 4ohm wygląda lepiej. Zaraz wrzuce sobie parametry do od 4Ohm.

Skomentuj

w symulacjach żeczywiście stary wypada lepiej ale w praktyce wygląda to juz nie tak piknie
                            pięrwsze foto to STX27/300/8SS 45L@35Hz
                            kolejna fotka 27/150/4SW zamknięta 45L
                            ostatnia fotka to 27/150/4SW B-R 45L@35Hz
                            parametry 27/150/4SW są zblizone do 27/150/8SS (drobne roznice +-10

Skomentuj

SW a na 2 charakterystyce to co Ci to tak ponizej 40Hz uciekło do nieba :)

Skomentuj

Czaruję...
                              X