Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Bardzo was prosze o pomoc w dobraniu obudowy!!!:(

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bardzo was prosze o pomoc w dobraniu obudowy!!!:(

Chce zrobic dwie kolumny mono...chce włozyc do pierwszej kolumny glośnik infinity kappa 12", moc 300w 8ohm plus do tego dwa bass-reflexy i jedna wysokotonówka GDWT-8-150-8-PJ
    http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...m=2&vSubPage=6 a w druga kolumne chcialbym wsadzic alphard ew 100 plus 2 bass-reflex i jedna wysokotonowka http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...m=2&vSubPage=6 i mam pytanie :
    1.jaka pojemnosc ma miec obudowa dla kazdej z tych kolumn (prosze o konkretne wymiary)
    2.CZy potrzeba jakis dodatkow typu zwrotnice filtry itp.??
    3.jak połaczyc wysokotonowke z niskotonowka??

Bardzo prosze o odpowiedz

[zmień ten post bo wogóle nie idzie zrozumieć co chcesz co za alpierd infinity kappa jakie parametry co to ma być stereo mono subwoofer czy dwie rozne kolumny?? jak temat nie zostanie poprawiony będe zmuszony go wywalić

Skomentuj

za dużo te 110 l, bedziesz miał małą wytrzymałośc mocową,

Skomentuj

proze was pomozcie mi cos z tym zrobic bo juz sam nie wiem czy mam zrobic dwie kolumny czy jedna i w niej wszystko :(

Skomentuj

najlepiej sprzedaj wszystko i zrob cos na stx.np po dwie 17 i wysoki i bedzie to lepsze oe tego co planujesz zrobic

Skomentuj

HEheheh. <rotfl> z kąd ja to znam? Dobra moje zdanie znasz :) Podzielam zdanie EDISa plus do tego mozesz sobie suba na tym kappa zrobić.

Skomentuj

Marnujesz bardzo dobry przetwornik pchając go w jakieś bliżej nieokreślone pudło.Jedyny minus tej kappy to nieszczęsne 8 ohm.Opęzluj reszte i postaraj się o materiał na monitorki a kappę zostaw i zrób z niej porządnego suba.Ona zeżre te wszystkie stx i alfredy z tonsilami na czele.Tylko daj jej mocy a się odwdzięczy.
              A jeśli nie to podaj cene,ja ją może odkupie.

Skomentuj

Czaruję...
              X