Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jakie głsniki do auta na tył do 350zl?????????????

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jakie głsniki do auta na tył do 350zl?????????????

witam!!
    mam teraz zestwa hertza 165mm ma jej na tyle bo nie weszly mi na przod ale postanowilem cos wykombinowac zeby weszly moze panel jakis zrobie.chcailbym doradzic sie was jakie glosniki kupic zeby dawaly tak wiecej basu bo suba do auta nie bede dawac bo czesto przewoze zeczy i problem bylby z wyjmowaniem i wkladaniem to sub odpada.wiem ze nie uzyskam ostrego basu z takich zwyklych glosnikow ale jest pewnie jakis dobry model co jaks tam daje wiecej basu od innych modeli.srednica to do 25cm ale to juz max najlepiej cos z 20cm i doradcie czy 3 drozne kupic czy jakis zestawik.
    moje gg:4907544
    POZDRAWIAM!!!!!!!!!!

Napisz jakie to auto,być może uda się sub bez zbędnego zabierania miejsca.Czy to sedan czy jakieś inne ustrojstwo.

Skomentuj

to jest CITROEN ZX 3 dzwiowy

Skomentuj

Czyli hatchback,kiepsko troszke...
        Jeśli myślisz o montażu w drzwiach hertza to stanowczo odradzam wkładanie w tylną półke głośników.Wiele nie dadzą a efekt zepsują.Nie wspominając już o tym że musiałbyś szukać typu free air.
        Nie kojarzę budowy bagażnika w zx-sie ale z pewnością po bokach ma on zagłębienia(błotniki) które można swietnie zaadoptować na subwoofer.Wystarczy solidnie wygłuszyć blachy oraz dorobić szczelny front z płyty.Ja osobiście robiłem sobie taką zabudowe w poprzednim aucie i faktycznie nie zabiera zbyt wiele miejsca.
        Fakt,jest z tym więcej pracy niż z władowaniem głosników w półke.Ale warto bo efekt jest o niebo lepszy.
        Mówisz o głośniku góra 25 cm.Ja proponuje moją ostatnią zabawke-intertechnik MDS08.Baardzo wydajny wooferek za przystępne pieniądze i na tyle mało wymagajacy że wystarcza mu 100W RMS czyli odpada poszukiwanie drogich i mocnych wzmaków.

To jest moja wersja,wydaje mi się że najbardziej optymalna.Wybór należy oczywiście do Ciebie.Wszystko zależy od zdolności manualnych i zaplecza technicznego do jakiego ma się dostęp.No i oczywiście zasobność portfela.

Skomentuj

no na intertechnika to koło 150w rms.. ale głośnik zacny.
          22L może być trudno zmieścić w boczek, jeśli nie ta opcja co zaproponował umberto to może dls r6a na przód.. basu będzie dużo.

Skomentuj

dzieki za odpiwedz!!!

Skomentuj

Czaruję...
            X