Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czekam na propozycje... ;D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Piekny a jest powiedziane aby do karzdego glosnika musi byc dopasowany wzmacniacz jak dasz 200 W to i tak bedzie wymiatał, a i tak nie zagrasz na maxa bo ci zabawki z mebli pospadaja

Skomentuj

Urban, po first Tomek lolu *każdy
      To co powiedziałeś to wiem,ale nie zapominaj że za słaby wzmak też jest niebezpieczny.
      Kurde i chhyba jednak padnie na Hertza Es300 1 cewkowego (z powody ceny)
      A na d wzmakiem będe się później martwił ,pod presją się lepiej myśli

Skomentuj

JL Audio (ja mam 10W0) praktycznie kazda serie mozna dostac w ver. 4 i 8ohm

Skomentuj

wisnia
          mozesz opisac charakter brzmienia JL-a. Zastanawiam sie nad kupnem wersji 8 ohm,mysle ze wzmacniacz na mostku TDA bedzie ok.

Skomentuj

tak dla przypomnienia UMBERTO miał albo ma es 300 i napedza go tylko 100w ze wzmaka z 50z;l :P

Skomentuj

aryan, Teraz dalej ma ES300 i napędza go kitem z NE kit 107 (250W) i mówił mi że wystarcza mu mocy

Skomentuj

mówilem o es300 w samochodzie!!!

Skomentuj

A to możliwe,a ja mówiłem o es300 w domu!!! ^^

Skomentuj

Żeby nie było sporów to teraz mam to: http://jtp.ldc.pl/JTP/car_audio/ofer...=17&prod_id=12 co w sumie daje ponad 100W w samochodzie.Do normalnego słuchania mocy jest wystarczająco dużo.W porównaniu z kombatem jest tylko mniejsze natężenie ale mnie i tak starcza.A raczej starczało bo subik z auta ma już innego właściciela.

Skomentuj

zobacz jeszcze głosniki firmy MOBIL AUDIO poszukaj w google :P

Skomentuj

Czaruję...
                      X