Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer do auta

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Subwoofer do auta

Mam zamiar kupić subwoofer do samochodu. seat ibiza. Jaki mi byście poradzili???? I co sądzicie o Subwooferze Blaupunkt GTB 300??????
    Z góry DZIĘKUJE.

to jest stronka o diyaudio a nie o chodzeniu do sklepu po suba ...

Skomentuj

popros jakiegos ziombla to ci zrobi ....

Skomentuj

podobno BM 122sp nie ma sobie rownych w cenie do jakosci i pobil konkurencje w postaci markowych firm wiec napewno ja bym wybral tego BM a Blaupunkt GTB 300
        ja sie nad nim zastanawialem ale kupilem Lanzar MAX12 za niewiarygodnie niska cene 240 zl w sklepie takie sa po 320 i nie zaluje wyboru niezle naparza mam trzesienie w samochodzie

Skomentuj

piszesz kazdemu o lnzarze a porownales go z ktoryms wyzej wymienonym ? ...

Skomentuj

pisze o lanzarze bo to wg. mnie bardzo dobry glosnik jak za ta cene prawie 92 dB i to nie jest wyciagniete z palca tylko naprawde tyle ma porownujac do beymy power 12(na sluch ) to beyma sie chowa wcale nie jest taka glosna jak sie wydaje jak zmienilem z beymy na lanzara to ludzie sie z daleka ogladaja co mnie dziwi bo przy tych samych ustawieniach jak mialem beyme nawet nikt sie nie obejrzal a co za tym idzie gra duzo nizej i jest glosniejszy od oslawionej nie wiem przez kogo i nie wiem dlaczego beymy
            beyma nie zejdzie tak nisko jak lanzar nie mowiac juz ze nie wycagnie sie na niej tyle co na lanzarze ogolem beyma to sie nadaje ale do domu i cichego sluchania

goscio opisuje glosnik lanzar max12
            http://www.epinions.com/pr-Lanzar_MA...splay_~reviews
            w review jest podany link do forum gdzie sa jego zdjecia i krotki opis

nie oceniajcie mnie po malej ilosci postow bo to nie odzwierciedla tego czy cos wiem czy nie wiem bylem juz na tym forum blisko 3 lata temu ale cos sie stalo ze stronka i dopiero teraz wróciłem pyzatym udzielam się na innym forum

przyznam sie bez bicia ze zadnego blaupunkta nie slyszalem ale porownuje do innych które słyszałem np.: GMS 9300, Alphard YW-1207(podobno jedna z najlepszych seri alpharda ale ze wzgledu na cene malo popularna u nas)i Beyme Power 12 wiec jakies odniesienie mam do glosnikow a z tych wszystich lanzar brzmi najlepiej i najwiecej moze

pozatym ja nikomu nie kaze kupywac tego lanzara to jest tylko moja sugestia i moj gust a wiadomo kazdy ma swoj gust i nikomu nie dogodzi
            napisalem jeszcze o BM ktory to pobil konkurencje w postaci markowych producentow jak magnat rockford fostage (chyba tak sie to pisze)i inni w cenie do jakoscci nie ma sobie rownych miazdzy markowych producentow
            Tasior jak czytasz troche o caraudio to powinienes o tym wiedziec

[ Dodano: 2005-05-11, 15:02 ]
            jak ktos chce ta beyme power 12 to moge tano opchnac

Skomentuj

noi git,teraz ludzie beda wiedziec co i jak :) nie to zebym mowil ze lanzar sux,tylko piszesz co ale bez uzasadnienia :)
              (car audio nieinteresuje sie zabardzo...)
              pozdro

Skomentuj

ja bym nie wstawiał, dobre głosniki z przodu i z tyłu i nie trzeba suba !
                zeby bylo tanio i wmiare dobrze ( słuchu wyrobionego nie masz )
                poszukaj jakiegos boschmanna

Skomentuj

Raveland!! ty przypadkiem nie jesteś Łukaszem??
                  bo coś Cię znam chyba jak coś to prv!

Skomentuj

Czaruję...
                  X