Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Konstrukcja] Kolumny souL'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

www.soul.enterpol.pl/gtc.gif
    w Lublinie je kupilem :) gość sprowadza wersje exportowe Tonsili
    Sztuka - 69zł
    Orygianlnie zapakowany
    do kazej sztuki karta katalogowa

Skomentuj

ładne wykończenie :) oryginalnie

Skomentuj

Soul

Listewka OK ale przeciez listewka jest dośc gruba a okleina przy niej to malutko.Zeby osiągnąc ten sam poziom musiałeś zrobić frezy wzdłuż krawędzi płyt chyba??

[ Dodano: 2005-05-13, 23:06 ]
        a możę jest tak że boki to zwykła okleina a tylko góra to własnie panele podłogowe wykonczone na brzegach półokrągłymi ?? Jeśłi tak to wszystko jasne zmyliła mnie bardzo podobna kolorystyka okleiny i górnego panelu że udało sie tak dobrac kolory.

Skomentuj

wszystko to jest okleina!
          zorbilem to mniej wiecej tak... ze na górną plyte wiórową "szkieletu" kolumny po bokach na kleilem listewke ktora w miare ladnie komponuje sie z okleiną... w środek, tak aby wyrownac do poziomu listwewk wkleilem płyte o wysokosci 10mm i okleilem ją okleiną.... Rozumiesz?

Skomentuj

teraz szafa gra, własnie w głowe zachodziłem jak ten dystans zneutralizowałeś:)
            ja zastanawiam sie nad całościa z paneli, tzn uniknąc oklejania i elegancko pojechac jednolitymi panelami.
            Może uda mi sie znaleźć coś co nie bedzie miało wyróżnionych listewek bo zależy mi na kolorze bardzo jasnym np klon albo brzoza.

Skomentuj

Czaruję...
            X