Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

EASS 200 - kilka pytan

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

EASS 200 - kilka pytan

Witam
    czy ktos mial okazje slyszec te kolumienki ??
    chcilbym poznac wasze opinie na ich temat...
    kupilem takie na allegro za 355 (380 z przesylka) czy to byl oplacalny zakup ??
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51361591

Jeśli chciałbyś złożyć takie kolumny samodzielnie to musiałbyś zapłacić 280 zł za same przetworniki, pozostałoby 100 zł na skrzynki i zwrotnice - a to nie za wiele – do tego trzeba by było jeszcze władować kupę pracy. Myślę, że dokonałeś w miarę dobrego zakupu. Słuchałem kiedyś zestawu w podobnej konfiguracji ( bodajże polaris 200? ) i powiem, że grało to całkiem dobrze – jak będzie w tym przypadku to za kilka dni się przekonasz :)

znalazłem te głośniki na stronce empire http://www.empire.com.pl/eass200.htm
    jak widac cena którą za nie zapłaciłeś jest więcej niż dobra :)

Skomentuj

straciłeś frajdę zrobienia własnego zestawu, także do DIY się nie zaliczasz, w DIY możesz: kreować, zmieniać, twozyc, wymyślać, cieszyć się z własnej pracy i pomysłu i wiele więcej - kupując gotowca tego nie doświadczysz i nie poznasz tego smaku jeżeli sam nie zrobisz.

Skomentuj

Adasko Polaris to nie eass wiec porownanie nia ma sensu.
        A co do kupowania kolumn gotowych ....DIY rzadzi! Nie poczujesz tegoma zwlaszcze nie zaobserwujesz jak z ilku desek, kabli wkretow i innych dupereli podczas kilkutygodniowej pracy wylania sie dzielo sztuki :)

Skomentuj

hehe nie no nie tlumaczcie mi co znaczy diy
          ja chce i bede budowal wlasne ale natknolem sie na allegro na te kolumny za tak male pieniadze i poprostu musialem je kupic
          chce zbudowac takie same jak te eassy tylko ze wieksze i na glosnikach 226-07 i ARP

a ze tak sie zlozylo ze te kupilem to chcialem zapytac czy ktos je slyszal w akcji
          nie bijcie :P

Skomentuj

Czaruję...
          X