Mam zamiar kupić głosnik do 600zł zastanawiam się nad peerless sls 10 albo 12, chce to zasilic 2 x tda 7294, co doradzacie do takiej cenny i który do tego wzmaka glosik dobrać. Pokuj 15 m2, raczej muzyka, rzadziej film. I czy taki peerless to juz hi-end, prawie czy dalej low end?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Peerless SLS10, SLS 12 czy coś innego?
Collapse
X
-
No ale ezo jaki masz duzy pokuj bo moj to 14-15m2 ale zastawiony po bokach szafkami i co moze nie styknac taki wzm na taki pokuj za malo moze byc, do muzyki. A i ezo ja chce b-r zrobic a nie Closed jak ty a wiesz przeciez ze jak closed to mniejsze SPL.Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Sorki za to że się tu wtroncam ale nie będe zakładał nowego posta :]
Gdzie w Rotterdamie lub Amsterdamie można kupić głośniki Peerless, Vifa lub Visaton ??
Jade w wakacje i może bym sobie sprezentował kilka.
Pozdro.
[ Dodano: 2005-05-25, 14:53 ]
Heh znalazłem... różnica do cen polskich 20zł na kożyść holandi... chyba kupie u nas ;-]
Skomentuj
-
mam dyszke i jestem baardzo zadowolony ...sad grodzki za zaglusznie ciszy nocnej "D
a napewno nie jest to hi end jest przecie jeszcze xls co do wzmakow to u mnie szaleje na stk'u ale z tego co slyszalem to moze byc jeszcze lepiej ...w sumie to sobie nie wyobrazam :P
Zamieszczone przez kondraxTo powiedzcie mi co kupic zamiast TDA, zaraz powiecie STK do ktorego 10 zabezpieczen i innych dupereli trzeba dorobic a orginalną kostke ciezko dostac, same podruby.
ja jestem zadowolony :P
Skomentuj
-
U mnie w pokoju 15m kw syb Ezo sie sprawdzal i nawet go przyciszalismy.
Jednak ustawienie both w ampie sprawialo ze taki sam sygnal czyli do najnizszych rejestrow lecial w kolumny .Caly zestaw sie usupelnial.
Moze jesli ktos ma 4 satelitki i che samego suba uzywac do najnizszych to bedzie musial go bardziej odkrecac.
Skomentuj
Skomentuj