Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX GDN 27 300 8SC DO SUBA ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX GDN 27 300 8SC DO SUBA ???

CZY STX GDN 27 300 8 SC NADAJE SIE NA SUBA CO O NIM MYSLICIE CENA 92zl. CZY MACIE POMYSL CZYM GO ZASILIC JAKI WZMAK DO TEGO POTWORA??? CZY WARTO INWESTOWAC W TAKI GLOSNIK???

rozglądnij się po forum a znajdziesz na kazde pytanie odpowiedź

Skomentuj

i wylacz capsa

Skomentuj

nadaje sie, mostek tda , najlepiej cos mocniejeszegoP

Skomentuj

nadaje się to chyba najlepszy STX do suba jakiego słyszałem, w dodatku duże SPL, w małej budzie ok.35l wykop jest spory, mostek na TDA lub LM wystarczy zeby go napedzic, osobiscie polecam LM - roznica jest spora, w tym glosniku martwi mnie tylko to, ze olbrzymi magnes przyklejono do takiego samego kosza jak w 27/150, kosz nie jest jakis super sztywny i wyglada to dosc groznie, ale poki co sie nie urwal, a gra juz drugi miesiac

Skomentuj

a jak wypada ten glosnik w porownaniu do modelu 22/120 ?? oplaca sie wydac 2 razy wiecej ??

Skomentuj

nie porownoje sie glosnikow takich... ten to 8 cali a tamten ponad 10

Skomentuj

mam możliwość słuchać ich na przemian i mimo podobnego charakteru, większy jest oczywiście lepszy, w dodatku dzięki dużemu BL ma nieporównywalnie większego kopa, przy nim 22/120 po prostu buczy...

Skomentuj

Chyba nie potrafie kozystac z funkcji szukaj... nie znalazlem nigdzie komentarza osoby ktora napedza 27-300-8/4 2xtda7294 a sam jestem ciekaw czy taki mostek da sobie rade i jakim trafem jest zasilane. Ktos to znalazl??

Skomentuj

Tato Muminka, mostek tda7294 to tylko przeciez 27-300-8 a nie 4

Skomentuj

racja, machnalem sie :P

Skomentuj

Czaruję...
                      X