Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

laguba kombi 1 zabudowa sub

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

laguba kombi 1 zabudowa sub

jak w temacie mam lagune kombi i chce wstawic suba NIE SKRZYNIE TYLKO W BOK BAGAZNIKA. tak zeby nie ograniczac przestrzeni ładunkowej, nie mozwe wystawac do wnetrza bo na caldej powierzchni jest klapa do kola zapasowreghop i czasami przewpzze duze ładunki
    nie pytam o głosnik tylko o jakis sprawdzony sposób na zabudowe,
    czy walnac 1 glosnuik w bok po str kierowcy czy pasazera?? 2 glosniki po obus stronach kazdy odpada,
    scianka do której głosnik bedzie przykrecony tak myslalem 30 wiurowa, mam taka,
    jak ta scianke przymocowac do samochodu? zeby nie wiercic w karoserii?
    tzreba dawac jakies usztywnienia od wew czyli przy czescie zewnetrznej karoseri? tej z lakierem?

oczyewwiscie trrzeba wytłumic

Re: laguba kombi 1 zabudowa sub

Zamieszczone przez aryan
    jak w temacie mam lagune kombi i chce wstawic suba NIE SKRZYNIE TYLKO W BOK BAGAZNIKA. tak zeby nie ograniczac przestrzeni ładunkowej, nie mozwe wystawac do wnetrza bo na caldej powierzchni jest klapa do kola zapasowreghop i czasami przewpzze duze ładunki
    nie pytam o głosnik tylko o jakis sprawdzony sposób na zabudowe,
    czy walnac 1 glosnuik w bok po str kierowcy czy pasazera?? 2 glosniki po obus stronach kazdy odpada,
    scianka do której głosnik bedzie przykrecony tak myslalem 30 wiurowa, mam taka,
    jak ta scianke przymocowac do samochodu? zeby nie wiercic w karoserii?
    tzreba dawac jakies usztywnienia od wew czyli przy czescie zewnetrznej karoseri? tej z lakierem?

oczyewwiscie trrzeba wytłumic
    Jak w temacie mam lagune kombi i chce wstawic suba NIE SKRZYNIE TYLKO W BOK BAGAZNIKA. tak zeby nieograniczac przestrzeni ładunkowej,nie moze wystawac do wnetrza bo na całej powierchni jest klapa do koła zapasowego i czasami przewoze duze ładunki
    niepytam o głosnik tylko o jakis sprawdzony pomysł na zabudowe,czy dac 1 głosnik w bok po stronie kierowcy czy pasazera? 2 głosniki po obu stronach kazdy odpada(?)scianka do ktorej głosnik bedzie przykrecony to myslalem zeby dac 30 mm wiorówke,mam taka,jak ta scianke przymocowac do samochodu? zeby nie wiercic w karoserii? trzeba dawac jakies usztywnienia od wewnatrz czyli przy czesci zewnetrznej karoserii? tej z lakierem? oczywiscie trzeba wytlumic.
    pozdro

Skomentuj

A co to znowu za moda?aryan, występujesz w dwóch osobach czy jak?

Skomentuj

Niejestem Aryan Btw byl tu post zeby przetlumaczyc a zniknal zanim napisalem jak ? :P

Skomentuj

Czaruję...
        X