Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Który stx do samochodu <inne spojrzenie >

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Który stx do samochodu <inne spojrzenie >

Pytanie jak kazde inne?? NIE

Ja potrzebuje rady ktory najlepiej wypadnie w obudowie do ok 35ltr najchetniej closed lub br oby miał kopa ,dostanie 200W RMS

Sam już niewiem,chrzanie symulacje bo według nich kazdy odpada,chce Waszych opinii.

Nie mam zamiaru schodzic 10Hz nizej kosztem bolu głowy po jednym utworze.
    Lepszego glosnika narazie niepotrzebuje,autem malo jeżdze siedzi tam radio kasetowe,jak kupie cosik lepsiejszego to pomysle o prawdziwym zejsciu.
    Narazie stawiam na spl i Kopa,jakieś propozycje ???????
    Najlepiej jakby były potwierdzone doswiadczeniem.

Dzieki
    Pozdro

[ Dodano: 2005-06-02, 00:06 ]
    mam cheć na 32 150 4 sc @ 35ltr closed

Nie ma to jak odpowiednie podejście do tematu :P

Skomentuj

daj 20/120/4SW w 30L i powinno działać. w 200wat nie uwierzę jak będzie 80 to juz będzie dobrze :) w najmocniejszych wzmakach typu allegro siedzi TDA 1562Q które ma max 70wat

Skomentuj

200W RMS nie denerwuj mnie koncowka na dyskretnych,dwie pary tranzystorow
        2sc1943/2sa5200 po 150W kazdy,napięcie zasilania układu -+60V specjalnie wieksze bo siadzie,przetworka na dwoch parach irfz44n i rdzeniu etd 44!!!!!!!!
        teraz poradz mi jakiś głośnik :P

jak pisze RMS to zanczy RMS napisałem że to INNE SPOJRZENIE
        ta 20 to ja połkne i sladu niebedzie,ja chce kopaaa jak stad do moskwy,jak bedzie trzebamoc sie jeszcze podwyższy.
        Nie chce słyszec o scalakach w audio blleeeeeee

Skomentuj

Powiadasz że chcesz kopa.......? hmmm, idź na dyskoteke i zaczep jakiegoś dresiarza, oprócz kopa dostaniesz coś jeszcze

Skomentuj

mówisz że to inne spojrzenie i chcesz kopa jak z tąd do Moskwy.. a mówisz nam, żebyśmy wybrali jakiś najlepszy głośnik z tych najgorszych? to nie pomyłka?
            i to już niepierwszy raz, ta dyskusja sie skończy w taki sam sposób, wsadz tam cokolwiek, na jedno wyjdzie.. przynajmniej na moje ucho.

Skomentuj

jak sie okazuje nie kazdy low-endowy tez sie nadaje

Skomentuj

no dobra ale to nie zmienia faktu że ten STX wytrzyma :P ja testowałem dwa takie połączone szeregowo na 400watach RMS przez 12 godzin (całonocna impreza) i nawet się zbytnio nie spociły :P
                jak to ma naprawde 200wat RMS to juz mozesz się pokusić o 32/300/4SC 32/150 ma mniejszy SPL i trzeba załadować do większej paczki generalnie same minusy :P

Skomentuj

za malo autem jezdze zeby sie w to pakowac z kasa, a jezeli chodzi o elektronike to doswiadczenie jest bezcenne....

[ Dodano: 2005-06-02, 15:18 ]
                  najchętniej kupiłbym se beyme power12 ale nia mam na to kasy,teraz investowalem w wiedze,zem sem sprawil łoscyloskopik......

[ Dodano: 2005-06-02, 15:20 ]
                  Sound Wave, ale wolałbym chyba obudowe zamknietą,stawiam na impuls a ta 300 chyba raczej do br, bo w zamknietej wychodzi blado,propozycje podałem w pierwszym poście....

Skomentuj

poszukaj na allegro. kiedyskoleś sprzedawał Ravelana AXX 1010 za 140 zł (sam bym go kupił, ale nie ma $$)

Skomentuj

magik, inne spojrzenie bo zreguły na tym forum tesame glosniki laduje sie do pralek niemalze i jakostam to schodzi,ja patrze na to od strony impulsu.
                      Zeby inwestowac w wieksze glosniki to musialbym najpierw:
                      radio.......500
                      przod......300
                      sub.........500
                      elektrroniki nielicze
                      a autem raz na dwatygodnie sie przejade,juz czesciej jerzdze ciezarowym wiec chyba postaram sie o jeszczejedna przetworke pod akumulator24V,pozatym teraz jeszcze rozne glupie wydatki typu koniec szkoly,praca dyplomowa<buaki mi kasiory niezwroca>,moze studiaaa, Hey SW jaktam na Wacie ??

Na średnia klase też przyjdzie kiedyś czas !!!!!!

[ Dodano: 2005-06-02, 15:28 ]
                      Święty, myslisz ze to cosik lepsze od stx oprucz wyglądu?

Skomentuj

Święty, myslisz ze to cosik lepsze od stx oprucz wyglądu?

nie wiem, nie miałem go, a czy ktoś go miał w ogóle. a moze by tak zrobić jakis ranking głośnikó z przedziałem na ceny??

Skomentuj

Czaruję...
                        X