Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

głupawy klej

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

głupawy klej

jak w temace robiłem kolumne do basu na 4x10calowe głośniki wszystko fajnie. na koniec zostało obklejenie kocem i na początku myslałem ze wszystko gra ale okazało sie że klej (polimerowy "Tytan" w 1l wiaderku) przebija się w niektórych miejscach przez Koc i pozostawia białe plamy. tych skaz nie ma dużo na kolumnie w sumie 5cm2 ale jak tego sie pozbyć
    z góry dziękuje

moim zdaniem to jedyne co ci zostalo to google i i szukaj jakiegos rozpuszczalnika ktory to rozpusci ale nie wiem czy nie rozposci okladziny!za to mozesz zafarbowac calosc taka specjalna farba do plotna.. albo oderwac i przykleic na cos innego:)

Skomentuj

ten klej jet oparty na polipropylenach i z tego co wiem jest trudny a wrecz niemozliwy do usuniecia lecz kiedys widzialem specjalny srodek do rozpuszczania kllejow

Skomentuj

Jeśli jest to przezroczysty klej min. do styropianu to spróbuj denaturatem.

Skomentuj

sproboj rozczesać koc kleju na 99,99% z niego nie wywabisz.....

Skomentuj

jak pierwszy raz robilem cos z CA to ubrudzilem ladnie mowiac swoje "nowe" spodnie tym czyms ,,, leza w smieciach i tyle.
            podobno sa rozpuszczalniki do tego ale w liroju cos widzialem...
            poszukaj moze znajdziesz ale to tak jakbys na biala koszule rozlał wino ...
            ...moze wanisz oksy akszyn :P

Skomentuj

Czaruję...
            X