Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

uniserwis 20cm?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dajcie spokoj bo nie ma sie o co klocic. wiadomo ze glosnik jest jaki jest, a to co kolega slyszy to tylko swisty...

Skomentuj

Tasior albo sie machłeś albo nei wiem:)
      Ucho słyszy od około 17hz, gdzieś tam nawet wyczytałem ze od 16:) ale przyjeło sie ze od 20 he:)

Skomentuj

widze ze sa tu ludzie na wysokim poziomie chyba ty dawno nie zagladalem.jakbyscie chcociaz zapytali o jaki bas przy 20hz jak mowilem ze gra wysoko tak estradowo a na generatorze od 0-80hz byly dwa podbicie kolo 20hz i pozjiej 60hz to chialem wytlumaczyc.dzieki za wyczerpujaca odpowiedz

Skomentuj

tylko nie słuchaj za głośno tych 20Hz, bo jak przekroczysz xmax błony bębenkowej to nic już nie usłyszysz.
          ROTFL & LOL

Skomentuj

djsream ja jak podłącze niskosredniotonowca 888 <lol> bez obudowy co ma 13cm srednicy - produkuja takie <lol> - to tez slychac ze gra ale nie bas... po prostu slychac prace glosnika i swisty powietrza no ale dobra Ty i tak bedziesz mowił swoje...

Skomentuj

jako ze moj stary to ... sprowadz to powiem tak nadaje sie on tylko i wylacznie na smietnik pozdro tomck

Skomentuj

No i wszystko jasne.Dzięki Tomck,na to czekałem.

Skomentuj

powiem to twojemu tacie ;] ani zlotowki ci juz nie da hehehe

Skomentuj

wisnia, podac ci telefon nio co was tu bede oszukiwal i mowil co ta za wspanialy glosnik jak to jest jeden z najgorszych smieci jakie sprowadzamy

Skomentuj

tomck przeciez zartowalem a ty sie oburzasz odrazu........

Skomentuj

dobrze wam juz ??nie bede sie znizal do waszego pozjiomu bo chcialem sie doradzci do suba .robilem juz wiele konstrukcji z jednych jestem dumny i mama sie czym pochwalic nie jeden by sie nie po skapil i nie kazdy takie ma .arn 2262xarp +arv narazie na apliku vsk-d512 +lg 29"wszystko za moja ciezko zarobiona kase a kino jeszcze nie skonczone .moze wam rodzice dokaladaja kaski do glosnikow mamisinki.pozdro dla calego forum

Skomentuj

wisnia, nio wiesz co oburzm nio co ty na ciebie gdziesz bym smial :)

[ Dodano: 2005-06-13, 22:45 ]
                          djscream, ja to co robie robie za wlasna kase prosiles o porade wiec ci mowie jak jest ten glosnik jest do .... mozesz mi wierzyc lub nie

Skomentuj

hehe tosmy sie dogadali ;] nie ma jak bezkonfliktowi ludzie ;]

Skomentuj

Czaruję...
                            X