Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy to da rade - wzmacniacz gsm120wat do stx'a 27/150/4SS

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy to da rade - wzmacniacz gsm120wat do stx'a 27/150/4SS

Witam wszystkich. Za kilka dni razem z kolegą zaczniemy budowe skrzynki basowej na głośniku stx gdn 27-150-4-ss (40L , 35Hz) Chcemy czymś ją napedzić dodam że bedzie ona pracowała w samochodzie. Na allegro znaleźliśmy wzm. GMS 2100 który po zmostkowaniu ma moc 1 x 120W www.gms.pl . Czy taki wzm. wystarczy?? Naczytałem sie sporo o tym głosniczku i wiem, że jest prądożerny dlatego proszę o pomoc w tej sprawie. Nie chcemy wywalić kasy w błoto a później żałować że nie kupiliśmy innego wzmacniacza. Aha i jeszcze jedna sprawa. Ma ktoś jakiś sprawdzony i skuteczny sposób na obicie takiej skrzynki. Czy klej np butapren nadaje sie do tego czy lepiej zastosować inny ?? Może dla niektórych moje problemy są banalne ale jak pisałem wcześniej nie chce wtopić pieniędzy. Pozdrawiam.

nie wiem ile kosztuje przetwornica, ale myślę fajnie by grał ten głośniczek na 2xP3A np od esh0... dwa moduły to 100zł + filtr ~25zł

tylko co z przetwornicą? (nie orientuję się ile może kosztować)

Skomentuj

koszt zrobienia przetworki to 50zl, wg mnie sie nie oplaca lepiej kupic Blaupunkta gto czy gta 2100 lub 2100b za +/- 200zl go kupisz a w mostku ma 160rms i w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz

Skomentuj

Wielkie dzięki za porade, pogadam z kolegą i zobaczymy co da się zrobić z tym wzm. Na allegro stoi za 239zł. Jak coś czekam na inne rady.Pzdr.

[ Dodano: 2005-07-17, 18:18 ]
        Kumpel kupił gta2100 :) (((o)))

Skomentuj

Czaruję...
        X