Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomocy niewiem co jest nietak:(

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomocy niewiem co jest nietak:(

mam glosnik extreme moc max400watt RMS 200watt i to wlozone do skrzyni o wymiarach 37cmx32cmx38cm i dwa kanały bass refleks o srednicy 6.5cm i to mam podlanczone pod wzmacniacz duzej mocy... ziemią trzęsie pożądnie ale bassu jakby niebylo słychac zabardzo:( co mam zrobic??:( z góry dzieki za pomoc
    pozdrawiam

najlepiej zmienic glosnik <lol>

Skomentuj

Sciagnij sobie parametry glosnika, wklep do winisd, zobacz jak masz teraz zestrojony br, jak cos bedzie nie tak to nowa obodowa...
      A tak poza tym to te glosniki to chyba kiszka i moze dlatego...

Skomentuj

ale skad mam sciagnac ten program?? i niechodzi tutaj przypadkiem o zwrotnice?? czy gdy ja zaloze to da to cos??
        pozdr.

Skomentuj

Program można sciągnąc z tej stronki a zwotnica ( a najlepiej filtr dolnoprzepustowy) akurat nie ma tu nic do tego.

Skomentuj

prawdopodobnie masz zle zestrojona obudowe pozatym glosniki tego producenta sa bardo slabe

Skomentuj

to moze mi powiecie jak dobrze zestroic ta obudowe??

Skomentuj

zdobyc parametry do glosnika wyliczyc obudowe za pomoca jakiegos symulatora przygotowac jakas rurke wykonczyc strojenie za pomoca sluchu ;0

Skomentuj

dobra wnerwilem sie i zrobilem tak... wlozylem ten glosnik w bude 45L od srodka holernie wytlumilem uszczelnilem, usztywnilem obudowe i powiem wam... niemyslalem ze ten glosnik tyle potrafi jestem mile zaskoczony...
                  pozdro for all:)

Skomentuj

napewno

Skomentuj

Czaruję...
                    X