Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

niskosrednio 16, 18, 20 do 150 zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

niskosrednio 16, 18, 20 do 150 zł

witam
    potrzebyje dobrego gósnika nisko srednio o srednicy 16, 18, 20 cm, do muzyki, zalezy mi na basie i jego jakosci , srednie tony sa na 2 planie :P
    nie chce tvm i stx, tonsila tez se darujcie :P
    max az sztuke to 150 zł, jescze nie wiem czym to bedzie napedzane, naped nie jest problemem

Moze z hertza byś coś dostał za tą kasę. Poszukaj na allegro czasem się zdażają perełki. Pozdro

Skomentuj

ja bym proponowal HECOlub magnat.Slyszalem oba te glosniki i sa bardzo fajne:)I za 150l mogl bys miec podlogowki po 2 na jedna kolumne :]

heh ja widze ze tu bedzie raczej jakas lepsza firma niz ta cio ja podalem :/

Skomentuj

ja zrobilem przed chwila monitowry na vifie tc14 i dt100... glosniczek rozmiarow arn 150 bas i srednica za to go daleko wyprzedzaja... mozna je wyrwac na allegro za okolo100pln...w akustyku sa po 150... moze wieksze modele na allegro chodza po okolo150 i moge ci zagwarantowac sporo basu gdyz z ztych malenst jest ich naprawde sporo...

Skomentuj

ja wlasnie ostatnimi czasy tez sie zastranawialem nad ta vifa albo nad ta wieksza ale jakos na razie kasy nie ma:/
          ale jak powiadasz ze fajnie graja to sie bede musial zastanowic:]

Skomentuj

srednie tony na drugim planie ja bym wybral 20/80/2 jakos to gra w kolumnach nawet 2 droznych

napisz cos wiecej czy to maja byc kolumny czy wofer bo twoj topic jest dosyc zakrecony za 150 mozna znalezc cos co i ma bas i jako taka srednice

Skomentuj

ja nic nie mówilem ze ma to grac w 2 way ani 3 way
              na razie w planach bedzie grał do ok 1 kHz

ale interesuje mnie sekcja basowa i jej jakość!

Skomentuj

20/80/2

Skomentuj

Czaruję...
                X