Dobra to tak, od razu sie nie smiac tylko czytac do konca:P
Kumpel mi tu caly czas nawija ze mam mu zrobic kolumny na male imprezy itp...
Nie ma byc jakosc nieziemska, bo nei oto tu chodzi, ma nap... ile wlezie:P
Zalozenia? Najtaniej jak sie da!
Dlatego szukalem informacji na temat hw alpharda, wiem ze shit, no ale co zrobic, tani jak barszcz:) tylko ze za duzo to o nich nei znalazlem.. patrzalem na elektrodzie ale tez za duzo o nich nie ma...
Iteresuje mnie jakie pasmo maja te hw, tzn jak wysoko ciagna i czy nie bedzie duzej dziury jak dam tube stxa od 3500hz.
I czy ma ktos jakies realne parametry do nich? Ale cos czuje ze i tak skrzynka na oko bedzie robiona... bo z tymi parametrami to mozna sie w tylek pocalowac
Na razie jest tak jakby pomysł na: 2xhw1000 4Ohm szeregowo plus tuba stxa;]
Piszcie wszystko co o nich wiecie! Tylkop nie pisac ze to gowno itp bo to ja wiem:)
To by bylo na tyle, piszcie tylko powaznie!
Kumpel mi tu caly czas nawija ze mam mu zrobic kolumny na male imprezy itp...
Nie ma byc jakosc nieziemska, bo nei oto tu chodzi, ma nap... ile wlezie:P
Zalozenia? Najtaniej jak sie da!
Dlatego szukalem informacji na temat hw alpharda, wiem ze shit, no ale co zrobic, tani jak barszcz:) tylko ze za duzo to o nich nei znalazlem.. patrzalem na elektrodzie ale tez za duzo o nich nie ma...
Iteresuje mnie jakie pasmo maja te hw, tzn jak wysoko ciagna i czy nie bedzie duzej dziury jak dam tube stxa od 3500hz.
I czy ma ktos jakies realne parametry do nich? Ale cos czuje ze i tak skrzynka na oko bedzie robiona... bo z tymi parametrami to mozna sie w tylek pocalowac

Na razie jest tak jakby pomysł na: 2xhw1000 4Ohm szeregowo plus tuba stxa;]
Piszcie wszystko co o nich wiecie! Tylkop nie pisac ze to gowno itp bo to ja wiem:)
To by bylo na tyle, piszcie tylko powaznie!
Skomentuj