Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

To co wiecie o... alphardzie HW 1000 i 1200 :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To co wiecie o... alphardzie HW 1000 i 1200 :D

Dobra to tak, od razu sie nie smiac tylko czytac do konca:P

Kumpel mi tu caly czas nawija ze mam mu zrobic kolumny na male imprezy itp...
    Nie ma byc jakosc nieziemska, bo nei oto tu chodzi, ma nap... ile wlezie:P
    Zalozenia? Najtaniej jak sie da!
    Dlatego szukalem informacji na temat hw alpharda, wiem ze shit, no ale co zrobic, tani jak barszcz:) tylko ze za duzo to o nich nei znalazlem.. patrzalem na elektrodzie ale tez za duzo o nich nie ma...

Iteresuje mnie jakie pasmo maja te hw, tzn jak wysoko ciagna i czy nie bedzie duzej dziury jak dam tube stxa od 3500hz.
    I czy ma ktos jakies realne parametry do nich? Ale cos czuje ze i tak skrzynka na oko bedzie robiona... bo z tymi parametrami to mozna sie w tylek pocalowac
    Na razie jest tak jakby pomysł na: 2xhw1000 4Ohm szeregowo plus tuba stxa;]
    Piszcie wszystko co o nich wiecie! Tylkop nie pisac ze to gowno itp bo to ja wiem:)
    To by bylo na tyle, piszcie tylko powaznie!

dziala jak odkurzacz na biegu wstecznym albo sanki z dynamem...

Skomentuj

Zamieszczone przez dalex1
      dziala jak odkurzacz na biegu wstecznym albo sanki z dynamem...
      rozwaliłeś mnie... buaahahahah ale wierzę ci :P

Skomentuj

Jak ma być jak najtaniej to na prolechu mają 10' i 12' głośniki "Prosonic" za 28 i 35 zł sztuka Pewnie to będzie podobne do alpharda :)

[ Dodano: 2005-08-03, 20:09 ]
        Aaa i w pliku xls z parametrami ze strony alpharda są parametry... powinny być w miare realne - może oprucz efektywności.... :P

Skomentuj

Maxi, lepiej weź jakiegoś większego STX'a, choćby dlatego, że nie boją się mocy!

dalex1, nie powtarzaj tak tekstów Szaflika :P

Skomentuj

No to mi pomogliście jak djabli....
            esh0, taaaa stxa na 2 drogi? 32? TO juz lepiej tego alpharda, a poza tym ten stx by potrzebowal 150W;/... Ja bym mu tam zrobil na 30/300/4AE no ale tyle kasy on nie ma...
            Overclocker, prosonic zostawie w spokoju.... wiem o tym parametrach na stronie ale sie pytam czy ktos je mierzyl...
            dalex, pisalem zeby sie powstrzymac od takich komentarzy...
            sms, twoja wypowiedz nic nei wnosi do tematu...

Skomentuj

znajomy 4lata temu zrobil kolumny na tym hw 1000. obudowa na oko, br to dwie dziury po 4 cm... nc. mowil jednak ze zapierdalaja zajebiscie... nie wiem jak to sie ma do prawdy bo moze nei slyszal ni clepszego?:P ale byl zadowolony...

Skomentuj

Maxi, ja juz moje zdanie tobie na gg przedstawilem eszo a co szaflik zgłosil je do wydzialu patentowego i je zastrzezyl??

Skomentuj

Wejdz na strone Alpharda .... . pl

Skomentuj

dalex wiem thx....
                    MarekW, patrzalem, i chyba jednak bede musial zrobic z parametrow na stronie... no nic zobaczymy co z tego wyjdzie.... to bedzie budzetowka jakich malo;]

Skomentuj

Czaruję...
                    X