Zapewne ktos zaraz oswieci mnie, ze jest opcja search, ale nie, dziekuje. Uzywalem juz tej opcji, ale juz mnie glowa boli :) Bo w kazdym poscie czytam cos innego. A chcialbym sie tylko dowiedziec (najlepiej od kogos kto bawi sie STX'ami i TDA), ktory glosnik STX wydobedzie z siebie lepszy (glosnijszy+nizszy) bass na mostku TDA7294?? Chodzi mi o glosnik w sam raz do tego wzmaka. Bo z tego, co przeczuwam, to 27-150 (lub 32-150)bedzie akurat, ale kusi mnie 27-300 (lub 32-300) :) jednak jesli ma grac tak samo jak 150-tki to po co wyrzucac te kilka zlotych w bloto. Wiec prosze o konkretny glosnik pod mostek TDA7294. A tak przy okazji to czy do tego mostka trafo 200VA 2*28~ bedzie akurat, czy moze ktorys parametr byloby lepiej zmienic :) ?? Z gory dzieki wielkie za pomoc.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ktory STX do mostka TDA7294??
Collapse
X
-
Albo w mostku użyć kostek TDA 7293 w/g noty katalogowej zasilanie +-60V. Ja mam taką właśnie konstrukcje z trafem 2x28, radiator średniej wielkości (jakieś 16x10 może troxhę większy teraz nie mam jak zmierzyć :) ) i od pół roku bez problemu śmiga. To że się grzeje to fakt, ale ta kostka ma zabezpieczaenia termiczne i u mnie jeszcze ani razu nie zadziałały
Skomentuj
-
Czy mozecie normalnie wejsc na www.stx.pl?? Mi od kilku dni otwiera sie strona, ale nie do konca (pozostalo elementow: 1) i nie moge nic wiecej zrobic. Czy wy macie tak samo, czy tylko ja??
Skomentuj
Skomentuj