Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy można tak łączyć.....?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dodek, Megaworks ma ponoć dużo wad.Między innymi przetornice impulsową zamiast trafa co daje bardzo głośny i denerwujący szum

Skomentuj

jeden wielki lol

nie rozumiem - chcesz przerobić Creativy na zestaw High-End? lepiej zrobisz budując podłogówki takie jak ja na teslach...

nie chcę Cię urazić, ale przerabianie takiego 'badziewia' to strata czasu, pieniędzy i bezsens - każdy Ci to tutaj pisze...

Skomentuj

No skoro tak piszecie to może alternatywe jaką jest Logitech Z-2200 2.1 THX

[ Dodano: 2005-08-17, 17:18 ]
        ile to kosztuje?
        Coś ponad 500PLN

[ Dodano: 2005-08-17, 17:20 ]
        Mój smieszny zestawik 2.1 (ten co mam obecnie co nie?) zostawiam w spokoju raz na zawsze!!!!!! nic sie do niego nie będe dobierał.!!

[ Dodano: 2005-08-17, 17:27 ]
        Aż sie kiedys kopne do sklepu zobaczyć czy ten szum to prawda.....

[ Dodano: 2005-08-17, 17:34 ]
        Ja tego jeszcze nie napisałem dlaczego taka przeróbka
        ponieważ chodzi mi głównie o wzmaka i o to że ma pilota.
        Jak bym miał wystarczająco miejsca w pokoju to walną bym se kolumki solidne i potężne a tak musze kombinować....
        ....niestety coś za coś........

[ Dodano: 2005-08-17, 17:38 ]
        http://twojepc.pl/artykuly.php?id=me...jedna_strona=1

Skomentuj

Widze, że Ty wiesz swoje i nie słuchasz tego co ludzie do Ciebie mówią.Więc nie rozumiem po co ten temat?!
          Za te 500 zł zrobisz kolumny bijące na głowe wszystkie komputerowe popierdółki.
          Ja mam mniejszy pokój niż Ty i też dziele go z bratem i jakoś u mnie nie było problemu upchnięcia podłogówek.
          Jeżeli chcesz lepszy dźwięk to rób kolumny.Jeżeli upierasz się przy głośniczkach komputerowych to temat uważam za zamknięty.

Skomentuj

lol przeczytajcie to porównanie: "megaworks vs. logitech porównanie zestawów highend"

bez komentarza

Skomentuj

Czaruję...
            X