Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BSW124-II vs ES250

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wydaje sie być logiczne,dzięki yeti.

Skomentuj

umberto
      Przeciez masz fotke wyzej troche, 53V zmierzone na 5,15R co daje ci jakies 545W na 5R a przy jakich znieksztalceniach to nie wiem bo jeszcze nie podlanczalem sluchawek (jak sluszenie bimber radzi).
      Gdzies wyczytalem ze masz hexfeta holtona 400W, ja tez mam i dla porownania moge ci powiedziec ze to 500 w mostku to ten monacor ma na dzien dobry. Jak podlancze bsw tylko pod jeden kanal z stereo (czyli jakies 175W jak producent pisze, co tez sprawdzilem) to jest normalnie masakra. Wzmaka porownywalem z moja yamaha i w/w wzmakiem Holtona i musze stwierdzic ze na ich tle prezentuje sie naprawde dobrze, kontrola jak trzeba.

vip
      Konda nie mam, mam za to przewody 2x16mm ktore sie bardzo dobrze spisuja.
      i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
      https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

czyli to domu moze byc :> ?

Skomentuj

borys, taka paplanina wyszła że w końcu ogłupiałem stąd moje pytanie sie pojawiło.Ale dzięki serdeczne za rozjaśnienie mi w głowie.I to porównanie z holtonem,lepiej nie mogłeś tego ująć.Teraz mam jasne rozeznanie czego się moge spodziewać po carpowerze.Kupuje.
          I jeszcze raz dzieki.

Skomentuj

umberto
            Mysle ze sie na tym wzmaku nie zawiedziesz. Jak sie zdecydujesz na tego wzmaka to postaraj sie go kupic u przedstawiciela monacora a nie przez allegro, pisalem o tym wczesniej juz.
            i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
            https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

a co z tym gosnikiem MONACORA ZA 400zl/?????????????????

Skomentuj

aryan, pomyliles tematy ;]

Skomentuj

Czaruję...
                X