Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitorki -> czy w tek konfiguracji mają szanse bytu??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Monitorki -> czy w tek konfiguracji mają szanse bytu??

Witam,
    Przeglądając Allegro znalazłem oto takie przetworniki:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=61977200
    http://allegro.pl/show_item.php?item=61622606

Czy na tych głośniczkach można coś zrobić konkretnego?? Zastanawiam się nad tymi lub czymś ze stajni tesli.
    bardzo dziękuję za odpowiedź
    Dawid

NA monitorki takie przetworniki eeeeeeeee............
    20cm do 2way:>? <lol>
    arn 150 + arv 104 ;]

Skomentuj

wogole ten uzytkownik sprzedaje sam Hi End <rotfl>

Skomentuj

niewieli dokładając zrobisz monitory na czeskiej tesli jak proponuje Maxi i ja go popieram - nie ładuj się w szit tylko dlatego że ma błyszczącą membrane ...

Skomentuj

hmm dlaczego 20cm likwiduje glosnik z bytu w monitorach 2-way?? spokojnie mozna go zastosowac tylko wszystko zalezy od glosnika wysokotonowego... jesli bys zainwestowal w jakies glosniczki wstegowe ktore sobie z tym bezproblemu proadza lub lepsiejsze kopolki to takie monitory moga byc naprawde super...

Skomentuj

widziałeś kiedyś wysokotonowce które można obciąć przy okolicy 2khz w cenie 15,99 zł za sztukę ??:)

Skomentuj

a czy napisalem o wysokotonowcach za 15,99 za sztuke?? nie ale wy odrazu dyskwalifikujecie wieksze przetworniki z 2-way i pchacie je odrazu w 3-way...gdzie koszty zwrotki i sredniotonowcow ktore dobre kosztuja niemalo rownowaza sie ztymi wstegami...tak mnie wzielo na rozkmine bo caly czas jest ze powyzej 18cm do 2way sie nienadaje... bzdura mnie sie zdaje

Skomentuj

nie napisałeś ale o takich mowa...

Skomentuj

Czaruję...
                X