Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co to za glośnik ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co to za glośnik ?

gdyby ktos okreslil co to za glosnik i podal parametry TS bede wdzieczny
    glosnik ma 25 cm srednicy

to chyba alphard ?

Daruj sobie. Nigdy się nie dowiesz jak nie zmierzysz. Skoro producent się zapomniał nawet podpisać, to nie licz na TS.

Skomentuj

liczylem na to ze ktos cos takiego widzial, napis moze byl ale sie starl taki go po prostu dostalem to jest uzywany glosnik no nic chyba trzeba bedzie jednak pomierzyc

Skomentuj

kosz mi przypomina ten stx'owy :) membrana wykoanana chyba z takiego materialu co stx 16/120/6SW czy jakos tak, zawieszenie ... alphardowe ? :) ta oslonka z LW mi sie kojarzy a nakladka przeciwpylowa nie wiem :) mutant jakis :)

Skomentuj

no juz pomierzony fs 36 hz Qts 0,4 Vas 90l membrana jest polipropylenowa ten kosz to aluminiowy odlew

Skomentuj

podziwiam za chec pomiarow ;]

z tymi parametrami to hi- end'u sie nie spodziewaj,
            moze znajdziesz kogos kto to kupi od ciebie a ty sobie kupisz nie wiem tesle albo tonsila 20/80-2 moze jakiegos visatona

Skomentuj

parametry całkiem niezłe czego chcesz. Qts 0,4 przy 36Hz daje nawet niezłe EBP

Skomentuj

moze i daje niezle EBP ale jakos nie lubie glosnikow ktore maja QTS posrednie miedzy closed a BR bo nie wyciagniesz z tego glosnika max'a ani w BR ani w closed, na ten przyklad moj niedawno testowany glosnik Raveland AXX1010 QTS-0.34 i Fs-36Hz nic specjalnego naprawde, w closed gral miekko bez wykopu a w BR troche glosniej ale jakosciowo bass byl gorszy

Skomentuj

Czaruję...
                X