Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pokonać plastik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pokonać plastik

Myslalem nad zwiekszeniem wydajnosci i naturalnosci dzwieku w moich glosniczkach zestawu logitecha z-680
    Oryginalnie maja one plastikowe obodowy
    Przyznam ze bardzo solidne bo mocno uzebrowane od srodka wiec az tak nie oddaja tego plastikowego dzwieku za c im chwala
    Ale jak wyjalem glosniczek to naszla mnie chec na wypelnienie tego glosniczka na gapka albo korkiem albo czym kolwiek
    I stad moje pytanie dla naprawde zaawansowanych audiomaniakow
    Jakm materialem najlepiej wypelnic
    czy wypelnic cala objetosc glosnika czy tylko scianki i czy w ogole to cos da???
    Za wszelkie sugestie i pomoc serdecznie dziekuje i zycze udanego dnia
    Pozdrawiam

z gówna bata nie ukręcisz....

Skomentuj

sadze ze jak by mialo cos dac to by tam bylo...

Skomentuj

nie poprawisz tego nawet robiąc im bude ze złota :)

Skomentuj

hmmm powyzsze odpowiedzi sa sluszne, no ale jak chcesz to mozesz probowac cos pchac, jak masz dobry sluch (albo dar przekonywania samego siebie) to moze uslyszysz roznice...

Skomentuj

Ja bym nic nie ruszał... jeżeli te głośniki nie grają dla Ciebie wystarczająco to je sprzedaj i zrób coś sam Pozdro

Skomentuj

nie ma sensu... najlepiej jakbys sam zrobil sobie jakies kolumienki... np dwudrozne:) troche roboty jest ale jaka potem satysfakcja:) pozdraiwam

Skomentuj

Dodatkowo miniwzmacniacze w jednej kostce wielkosci paznokcia maja swoje ograniczenia wiec nawet wlozenie tam welny wielbladziej nic nie da

Skomentuj

Czaruję...
                X