Jak znacie jakiś adres to wpiszcie link
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Znacie jakieś adresy sklepów internetowych z głośnikami?
Collapse
X
-
www.empire.com.pl << tesla, najnizsze ceny w kraju, niestety mam złe doświadczenia, mówiłem 5x ze chce wersję 8omową a dostałem 4 omową :( jakoś sobie poradziłem bo nie chciało mi się już ich odsyłać, teraz będę niestety zmuszony do zamówienia kopułek, ale co zrobić... Mimo wszystko mają chyba wszystkie tesle i najniższe ceny, i nie wysyłaj maili, bo nie odpowiedzą, ale jak zadzwonisz na HOTLINE podany na stronie to się nawet dogadasz, paczka idzie 4 dni mimo że wysyłają priorytetem no i zabezpieczona jest starymi hujowymi gazetami :) ale mimo wszystko polecam [wiem, dziwny jestem;] ]
Skomentuj
-
Z mojego doświadczenia
Do Tesli polecam:
akkus.com.pl
A do Tonsili:
wieszczecinski.pl
Dostałem zawsze to co zamówiłem. Z Panem Wieszczecinskim mozna sie dogadac co do gwarancji i przykladowo podbić nieco później. Miły Pan.
Akkus również jest zawsze chętny do współpracy. Pewnego razu zamawiałem u nich głośniki i kilka innych pierdółek i jakoś zapomnieli zapakować uszczelki pod głośnik. Zadzwoniłem, zero problemu, wysłali szybciutko i miałem wszystko. Fakt zamawiałem paczkę za około 900PLN ale myślę, że wszystkich traktują równo.
Pozdro
Skomentuj
Skomentuj