Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Znacie jakieś adresy sklepów internetowych z głośnikami?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Znacie jakieś adresy sklepów internetowych z głośnikami?

Jak znacie jakiś adres to wpiszcie link

dexon.com.pl
    artonaudio.com.pl
    akustyk.com.pl
    akkus.com.pl
    qba.com.pl

Skomentuj

Kocur, dziwny post, przecież każdy może pewnie mnóstwo adresów wpisać, a jak dodać caraudio to już w ogóle, napisz może jakieś konkrety co Cię interesuje

Skomentuj

Interesują mnie glośniki Tesli i ewentualnie Tonsila.
        A post ten umieściłem, bo włączałem Akkusa i akustyk-a i niestety nie było

Skomentuj

www.empire.com.pl << tesla, najnizsze ceny w kraju, niestety mam złe doświadczenia, mówiłem 5x ze chce wersję 8omową a dostałem 4 omową :( jakoś sobie poradziłem bo nie chciało mi się już ich odsyłać, teraz będę niestety zmuszony do zamówienia kopułek, ale co zrobić... Mimo wszystko mają chyba wszystkie tesle i najniższe ceny, i nie wysyłaj maili, bo nie odpowiedzą, ale jak zadzwonisz na HOTLINE podany na stronie to się nawet dogadasz, paczka idzie 4 dni mimo że wysyłają priorytetem no i zabezpieczona jest starymi hujowymi gazetami :) ale mimo wszystko polecam [wiem, dziwny jestem;] ]

Skomentuj

Z mojego doświadczenia
            Do Tesli polecam:

akkus.com.pl

A do Tonsili:

wieszczecinski.pl

Dostałem zawsze to co zamówiłem. Z Panem Wieszczecinskim mozna sie dogadac co do gwarancji i przykladowo podbić nieco później. Miły Pan.
            Akkus również jest zawsze chętny do współpracy. Pewnego razu zamawiałem u nich głośniki i kilka innych pierdółek i jakoś zapomnieli zapakować uszczelki pod głośnik. Zadzwoniłem, zero problemu, wysłali szybciutko i miałem wszystko. Fakt zamawiałem paczkę za około 900PLN ale myślę, że wszystkich traktują równo.

Pozdro

Skomentuj

Czaruję...
            X