Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak zamontowac suba w C klasie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak zamontowac suba w C klasie

Mam dylemat jak zamontowac subwoofera u kolegi w c-klasie
    tuba i skrzynia odpada bo bagaznik jest zamkniety i we wnatrz nic nie slychac
    jakie sa inne mozliwosci konfiguracji suba w samochodzie

nie robi się wzmacniaczy w klasie C do audio. klasa C są to wzmacniacze rezonansowe i są wykożystywana np. w nadajnikach radiowych
    A wogóle to nie rozumiem pytania chyba że o mercedesa klasy "C" ci chodzi :P

Skomentuj

TAK!!!!!!
      chodzilo mi o MERCEDES'a klasy C
      a tak konkretnie to 2 generacje wstecz i tam nie bylo zadnego audio

Skomentuj

GRZESIO
        hehehehe :) ale... hihihihi

Mozna w schowku... pod siedzeniami... tylna polka
        pomyslow jest wiele...
        ale najlepszy to tylna polka i jakiegos free air'a na mdefie
        (zabawy a zabawy bedzie bo mercedes ma solidna konstrukcje ...troche posiedzisz w bagazniku )
        zrobic cos tak jak jest fabrycznie w "S"

napisz jaki masz pomysl na glosnik

i zobacz ten link:
        http://www.sounddomain.com/member_pa...&model=C-Class

Skomentuj

Tatuś ma dobrą koncepcje,chyba mi ją wykradłWywal apteczke,zrób dziurke na głośnik a od strony bagażnika zrób skrzynke.Gwarantuje,urywa głowe i nikt sie na chodniku nie ogląda co tak dudni.No i u mnie 8 cali starczyło do niezłego buuum,ale to tylko besia...
          PZDR

Skomentuj

Widziałem kiedyś w 124'ce albo w 190'ce koleś wmontował duż woofer w tylną półkę na jej środku a po bokach dał mniejsze, zapewne średniaki albo średnioniskie. Przypuszczam, że jakoś wzmocnił tę półkę. Nie wiem co było w bagażniku ale jeśli się da to można spróbować dobudować skrzynię do półki ale wewnątrz bagażnika. Może być zamknięta a może być BR. Ładnie to wyglądało no ale koleś to ładnie zrobił.
            Osobiście proponowałbym jakiś głośnik wyższej klasy w końcu to Mercedes.

Cze-Sław

Skomentuj

Czaruję...
            X