Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

parametry ts do alpharda lw80h82

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

parametry ts do alpharda lw80h82

witam
    czy ktoś z kolegów ma parametry t-s głosnika alpharda lw80h82 bo nie moge znaleźć. szukalem na google i elektrodzie. w sklpie alpharda na www.alphard.pl to tego modelu nie mają. zalezy mi na obudowie br, bo robię suba dla kolegi a on chce br (to jego głośnik i dał obudowę 20 l ma byc tanio:))

Prosze serdecznie: http://www.toya.net.pl/~b00l3r/diyau...ry_Alphard.exe

Chociaż te parametry nie są wiarygodne to chociaż dają jakiś grunt do obliczeń i symulacji.

Skomentuj

glosnik 20cm obudowa 20litrow b-r wszystko w pozadku.
      Akurat ta seria ma dosc wysokie Qts i nie jest wrazliwa na strojenie b-r wiec za dlugi czy za krotki nie wiele zmienia.

Skomentuj

A co sądzicie o tym głośniku? Warto się niem zainteresować? Słyszałem różne opinie na jego temat, jedni twierdzili że jest do bani, inni że jest nawet niezły i stosunkowo nieźle gra.

Skomentuj

jeżeli chodzi o parametry alphardów to na głównej są parametry w .xls do ściągnięcia.

Skomentuj

nie lepiej gupić STXa?
            masz parametry itp...
            pozatym ten alfred nawet nie wygląda ciekawie ,
            więc po co wogóle się nim interesować ?
            duże qts + mała buda br = spore podbicie ... :/

Skomentuj

schmeichelsopot, Kiedyś były... Teraz ich jakos nie widze.

Skomentuj

akurat z badziewnego alpharda ten model glosnika cieszy sie dobra opinia. Nie duzo kosztuje ma dobre osiagi. Na poczatek w sam raz. Mozna oczywiscie kupic STX-a,
                Jak ja kupowalem alfreda LW80C41 to jeszcze nie bylo STX-a z nowej serii.

Skomentuj

Czaruję...
                X