Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

komplet głośników za 400 zł?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

komplet głośników za 400 zł?

w Sertvis moge dostać 2x Vifa TC26SF05-06 i 2x Vifa TC14SG49-04 za 380 zł całość. mają to byc glosniki do malych monitorkow aktywnych, maja po prosu ladnie grać, nie potrzebuję wielkiego basu ( choc jakieś zejscie do tych 40 Hz by sie przydalo:). niestety na glosniki moge przeznaczyć tylko 400 zł, wydaje mi sie ze te Vify za ta cene beda ok, choc moze Wy macie jakies inne propozycje?
    pozdr

PS: wlasnie poczytalem sobie o Visatonie SC 10 N i zastanawiam sie czy bylby lepszy od tej Vifki tc 26? pasowalby do harakteru brzmienia TC 14?

sam jestem ciekaw jak wypada ta vifa w konfrontacji z sc10n.Visaton gra bardzo ciekawie,jest troche malo detaliczny ale i tak gra bardzo przyjemnie jak na tak tani glosnik.
    A moze warto sie zastanowic nad zamowieniem glosnikow z audiocomponents,moze dalo by sie wyrwac cos ciekawszego za te pieniadze

Skomentuj

za okolo 500zl mozna z audiocommponents miec podobno M18WH+DX czyli jest duzo taniej niz w polsce, napewno do monitorkow znalazlo by sie cos fajnego, jednak jezeli to pilna konstrukcja to odpusc zamowienie z holandii i kup TC14 wybor kopulki nalezy do ciebie ja wzial bym Vife.

PS nie licza sie tylko wykreasy ale rozniez brzmienie

Skomentuj

zastanawialemsie nad audiocomponents , ale nie widzialem nigdzie zeby ktos robil zamowienie, nie wiecie moze Wyczy ktos robi zamowienie teraz?

Skomentuj

djrobo, zajrzyj do działu offtopic, tam jest temat o zamawianiu głośników z Holandii

Skomentuj

ten midwoofer vify jest naprawde świetny - miałem okazje słychać go jak robiłem zwrotke dla kudłatego i naprawde przypadł mi do gustu - natomiast ta Vifa TC26 zupełnie mi nie pasowała - blizej jej było do ARVki niz visatona.....

Skomentuj

u mnie gra ona z peerlesem dt100 i jestem zadowolony.. po dluzszym sluchaniu i porzadnym wygrzaniu glosnikow czulem niedosyt wysokich tonow i zmienilem tlumik a po jakims czasie wogole go usunalem...

Skomentuj

hmm, chyba jednak zostane przy tej tc26 i 2x tc 14. zrobie d'apollito, bedzie troche walki z ch-kami fazowymi:) jak juz skoncze skladac zwrotnice uniwersalna to powinno pojsc troche latwiej niz tradycyjnie... jakos tak mi sie spodobal Box Of Doom, ze sie skusilem samemu wykonac cos podobnego :)

Skomentuj

Czaruję...
                X