Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem z oznaczeniami sprzetu audio.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

problem z oznaczeniami sprzetu audio.

Witam.czy wie moze ktos co to jest cd'k flagowy ,co znaczy mk II czesto wystepujacy w nazwach sprzetu audio, i co to jest przetwornik np Audiolab 8000dax z hdcd (co to znaczy ze z hdcd).Ostatnio mi taki wpadł.POzdrawiam i zcekam na odp.

google

Skomentuj

Marask chyba zbyt skomplikowanie napisales bo zaraz moze ktos napisze ze co to znaczy :) www.google.pl -> moze jasniej ?

Skomentuj

CD Flagowy - model CD danego producenta, którego obrazek został wybrany do umieszczenia w logo firmy (inaczej fladze).
        MK II - chyba dość młody jesteś... nie wiesz co to Mortal Kombat II?!
        HDCD - Hardware Double Computing Dictionary

czy coś jeszcze chcesz się zapytać? <mad_evil>

Skomentuj

Hehe esh0 z tym Mortal Kombat to pojechałeś
          PS. nanikosz juz o to wszystko pytałes...

Skomentuj

MK II jak jest volkswagen golf MKII to chyba chodzi o drugie wydanie tego samego modelu w tym wypadku golf'a ;]

Skomentuj

MKII = Mark II = wersja 2 :)

Skomentuj

no to czyli dobrze mowilem ;] chociaz na innym przykladzie troche odbiegajacym od tematu ;]

Skomentuj

Jaki Golf, jaki znowu Golf?! Taki z wełny czy syntetyczyny?

Skomentuj

maxi pytałem ale wolałem sie dowiedziec dokladniej .

Skomentuj

a czy przypadkiem "flagowy" nie oznacza najlepszego modelu danego producenta ?? Modelu który jest chlubą i wizytówką firmy ... jak np. dla B&W Nautilsius Prestige, dla JMLabów Gran Uthopia Be, dla AncientAucio Lektor itd.... ??

Skomentuj

hmm... to w tym wyadku ktory glosnik jest flagowym modelem alpharda ?

Skomentuj

hmm... to w tym wyadku ktory glosnik jest flagowym modelem alpharda ?
                          a maja taki w ogole?
                          ja tez jestem zdania jak wovo, dana firma co jakis czas wypuszcza na rynek jakis model czy to auta czy czego kolwiek innego, ktory jest poniekad reklama tej firmy, i tak jak napisqal wovo chluba i wizytowka

Skomentuj

a jakie sa medele flagowe marantz,pioneer.czy wie ktos moze co to za odtwarzacz lp

Skomentuj

Czaruję...
                            X