Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

EMINENCE Gamma 15 - 300W

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

EMINENCE Gamma 15 - 300W

Mam pytanie czy moge do głóśnika EMINENCE Gamma 15 - 300W, 8 ohms dołączyć jakiś sopran ?? Czy ten głóśnik tak jak to niektórzy mówią jest już przeznaczony tylko na subwoofer ??

tu sa parametry tego głośnika
    http://editweb.iglou.com/eminence/em.../pdf/gam15.pdf

wedlug mnie to monstrum przerznaczone jest wylacznie to estradowego suba. az 38cm srednicy- za wielkie na kolumne i do tego 82litry rekomendowanej pojemnmosci kolumny- masakra. masz ten glosnik czy sie dopiero zastanawiasz nad kupnem?

Skomentuj

bład, gamma nie nadaje sie na suba!, gamma nadaje sie do konstrukcji 2way estradowej + jakis mocny sopran tubowy,APT 150 czy inne

jak sie uda i nie bedzie ciezko z kasa to zrobie takie estrady na potrzeby klubu

jak chcesz suba na estradowece to Delta 15 LF

Skomentuj

Zamieszczone przez dziejok
        wedlug mnie to monstrum przerznaczone jest wylacznie to estradowego suba. az 38cm srednicy- za wielkie na kolumne i do tego 82litry rekomendowanej pojemnmosci kolumny- masakra. masz ten glosnik czy sie dopiero zastanawiasz nad kupnem?
        Pośpieszyłem się i go kupiłem no i właśnie mysle teraz nad kolumną i sopranem do tego. I dlatego się pytam ludzi których się znają więcej odemnie

Skomentuj

Dobry głosnik, ale złe źródło informacji. Jak powiedzial dragon swietnie nadaje sie do 2-way w konfigruacji gamma15 + APT150

Do suba glosniki z onaczeniem LF

Skomentuj

Czaruję...
          X