Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX+ALPHARD - pomoc w montazu.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ooo widzicie, zmobilizowal sie. troche zbyt duze obudowy, popatrz na wychylenia, staraj sie zeby nie przekraczal xmax glosnik, oczywiscie w miare kompromis trzeba zachowac pomiedzy, wytrzymaloscia, zejsciem, obudowa do tego musisz sam dojsc

narazie

________________-

EDIT:

"Witam.
    Naprawdę macie tu ludzi z którymi nie chciałbym mieć nic wspólnego. Zadałem pytanie, może dla was jest banalne, ale dla początkującego... A tu posypała się masa uwag na temat mojej inteligencji. To coś tu jest chyba nie tak... Czy to forum elektryczne, czy psychiatryk!!!

Ale dosyć wydzierania się. Dopiero Ty podałeś mi bliższe informacje. Dziękuję.
    To czy możesz podać mi jakieś linki, nakierować mnie, lub podać schemat najprostrzsego filtra(standartowego) dolnoprzepustowego na STX 17-80-4 SS. Nie dysponuję znaczną gotówką, a chcę poprostu, by głośnik bawał jak niskotonowy, a ALP. odpowiadał za resztę (bez żadnych filtrów) i by kolumna była 4ohm.

Prosze, czy możesz mi pomóc?
    Pozdrawiam i z góry dziękuję. "

o to co dostalem na PW, az mi za was wstyd panowie bylo, bo widac chlopak chce zrobic cos tanszego i nawet poszukal w linku, dobral obudowy. troche off top robie, ale trzeba zrobic wkoncu jakies poradniki.

pozdro
    ________

Skomentuj

ostatnio chciałeś takie posty wyzucać - zdecyduj się na coś!!

Skomentuj

nie wyrzucac, tylko zamykac. chcialem tutaj tylko napisac ze sa ludzie ktorzy poszukaja, gdyby ktos sie podjal zrobienia jakiegos poradnika juz byloby mniej takich postow. spasuj troche wojtek, nei chce sie z Toba bic

pozdro

Skomentuj

Czaruję...
        X