Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Eminence elab 12

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Eminence elab 12

http://www.eminence.com/eminence/pag...ab12/lab12.htm

Kiedyś czytałem na forum o tym głośniczku. Słyszał go ktoś?????

Co o nim sądzice??? Wydaje mi się że ten głośniczek kiedyś pokazał na forum irek tak więc prosze o wasze opiniee.

Ma to być dla mnie alternatywa dla dresiarskiego BSW 15"(wiem nie nalezy porównywac 12" do 15")

glosnik moze i fajny ale drogi. Jest jeszcze 10calowy.

Skomentuj

Irek wiem że drogi własnie przegrałem dwie aukcje z nim na ebey.de poszły za 161euro a ja tyle kasy niemiałem.

Skomentuj

to dosc tanio poszly. Hurtowa cena w polsce u dystrybutora to 680zl jak dobrze pamietam.

Skomentuj

tylko irek ja mówie cene w euro jedna sztuka 150-160euro

Skomentuj

tyle że ceny detaliczne są o około 50% wyzsze od hurtowych więc 160euro to wcale nie tak drogo

Skomentuj

SW i Irek może wiecie cos o tym głośniku bliżej moze słyszeliście go?

Skomentuj

680zl btutto to cena churtowa.
                Ja widzielem ten glosnik na zdjeciu :)

O dziwo stosowany jest na estradzie jako super subniskotonowiec ale zeby bylo go slychac to musi byc duuuuuuzo takich glosnikow. Glosnik na pewno fajny ale przy tej cenie mysle ze kupienia jakiejs samochodowki byloby tansze. No chyba ze ktos ma kasy jak lodu i sobie musli ze skoro juz wszyscy maja XLS-a to ja dla odmiany kupie sobie eminenca.

To moze jeszcze 10cali czyli HL-10A a to kosztuje 540zl.

Skomentuj

Irek a słyszałes może ravemastera BSW 15" co myslisz o nim w porownaniu do tego eminenca a moze power 12 beymy????

Skomentuj

nie mialem zadnego ravemastera w rekach ale nie porownywalbym ich do eminenca bo to nie ta klasa.

Skomentuj

Czaruję...
                    X