Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skąd tanio XLS z MB

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skąd tanio XLS z MB

Witam
    Pozdrawiam wszystkich po mojej dłuższej nieobecności na forum (byłem zajęty wkurzaniem się podczas czytania postów w dziale CA na jednym z forum o golfie) :-)
    Moja kobieta w końcu stwierdziła, że czekałem dość długo na porządnego suba i wygląda na to iz w tym kwartale bedę go miał.
    Wacham sie pomiędzy gotową konstrukcja w cenie 1000-1200 PLN (Yamaha - import prywatny) lub DIY oparte na XLS (według cenników dostępnych w siecie jest to koszt około 1500 PLN)
    Cały czas biję się z myślami co wybrać. jesli DIY z XLS (i oczywiście MB) to 1500 PLN to dopiero poczatek... Jeszcze naped i obudowa. Więc doliczyć trzeba kolejne 5 stówek (conajmnie).
    Może sie okazać ze za ten jeden sub na XLS mógłbym mieć dwa "klasyczne" :)
    Gdzie zatem najtaniej kupić XLSa i PR 10"?
    Czy zajmuje się ktoś prywatnym importem tych przetworników?
    Dawno nie zglądałem na forum więc prosze o wyrozumiałość i cierpliwość.

Najlepiej dołączyć się do jakiegoś zamówienia z holandii Tu jest topic z audiostereo, który się zajmuje tą kwestią http://www.audiostereo.pl/Zamawiamy_...45.html#bottom

Skomentuj

Sie dolacze Po zalozeniu konta (link), trzeba czekac 10 dni na mozliwosc pisania na forum.
      Moze ktos ma maila do uzytkownika: McGyver - on zajmuje sie zbieraniem chetnych na sprowadzenie. W lutym ma wysylac zamowienie, bym sie dolaczyl, ale nie moge sobie poradzic z tamtym durnowatym forum:(

Skomentuj

kiedys widzialem na ebay usa ..alet eraz net mi dziala jak krew z nosa :(
        to byla dobra opcja dla kogos kto ma rodzine w usa

pamietam jak koles sie reklamowal ze jak znajdzie sie tanszy niz ten z jego oferty to cos tam ...
        posptaram sie przeszukac jeszcze swoje posty ...gdzies tam jest link

znalalzem topic ...ale sam aukcja nie istnieje
        http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=947

Skomentuj

Adam_85, dzięki za wskazówkę.
          Zarejestrowałem się, odczekałem swoje i wreszcie umiesciłem posta :-)

Wszystkich zainteresowanych pragne poinformować iż przygotowywane jest kolejne zamówienie.
          Pozdrawiam

Skomentuj

To gites. A podasz moze jakies namiary na organizatora?

Skomentuj

Aukcja jest na końcu linku podanego przez Adam_85.

Skomentuj

Czaruję...
              X