Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Howard Hanssen

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Howard Hanssen

Na tym forum jakis czas temu pojawila sie wiadomosc o takich glosnikach podrobach TVM
    i teraz nachodzi mnie pytanie czy ktos kiedys mial doczynienia z tymi glosnikami??
    Ciekawi mnie czy one zeczywiscie sa jak tesle(dobre) czy bardziej jak alfredy(do bani)??:P
    z gory dzieki za odpowiedz:)

raczej jak alfredy...

Skomentuj

Cytując podpis Lynxa

......n/c
      Te głośniki są może 10 zł tańsze od "odpowiedników" TVM, choć krążą pogłoski że schodzą do 22 Hz (patrz off topic), ale wielce wątpliwym jest opłacalność ich zakupu

Skomentuj

podróba arn-a 226 jest nawet droższa ;]
        http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85093433 ;]

Skomentuj

jest jeden dobry model na ktorym robia estradowki,przeszukaj elke w konstrukcjach DIY,niepamietam kto ale 4 sztuki zrobil i kilka osob sie zainteresowalo + niektore takze wykonaly kolumny.

Skomentuj

Witam wszystkich jestem posiadaczem głosnika hanssen hh1239n mam z niego zrobionego suba moze dynamika nie jest tak dobra ale za to przy płynącym basie miazdzy głowe schodzi na bardzo niskie czestotliwosci muj schodzi do 25 hz a jego srednica 30 cm lub jak kto woli 12" he pozdrawia i polecam są niedrogie a jest czego posłuchac dla zainteresowanych podam parametry do tego głosnika piszcie jak cos na forum czesto je odwiedzam :) pozdro narka

Skomentuj

Czyżby to....

Skomentuj

podaj
                zmierzone czy z pudełka?

Skomentuj

parametry

Zamieszczone przez bprzem
                  podaj
                  zmierzone czy z pudełka?
                  Z KATALOGU SKLEPOWEGO PRUBOWAŁEM WYDEBIC KATALOG ALE SIE NIE DAŁO UDAŁO SIE TYLKO SPISAC PARAMETRY :) I JESTEM Z TEGO GŁOSNIKA ZADOWOLONY

parametry:::
                  Fs=25Hz
                  QMS=6,1
                  QES=0,42
                  QTS=0,39
                  VAS=89

Skomentuj

I Z TYCH PARAMETRUW WNIOSKóJESZ RZE TEN GłOśNIK ZCHODZI DO 25 HERCUW??

Skomentuj

No co ty! W TUBIE w samochodzie przy 17 hercach trzeba otwierac klape bo rozrywa uszczelki

Skomentuj

LoL...

TEż BYM CHCIAł TYLE HERCUW... HMMM 17 NOWIóTKIH HERCUW ES300

...LoL

Skomentuj

Ten głośnik to straszna kaszana miałem go kiedyś ... miał być do suba .. suba nie zrobiłem z powodu tego głośnika ... :)

Skomentuj

podobno dobry jest hh 25/40 (na elektrodzie na tym robili estradówki... 3 pary bodajze ...)

Skomentuj

Czaruję...
                            X