Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka skrzynie dobrać do suba 2 x STX - GDN-38-300-4-AE

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaka skrzynie dobrać do suba 2 x STX - GDN-38-300-4-AE

Jaka skrzynie dobrać do suba 2 x Głośnik STX - GDN-38-300-4-AE, chodzi o szybki twardy bas i najlepiej głośny bedzie garał przy muzyce Techno? z Góry dzieki

Obudowa jakies 200litrow na 2:)
    PS. Masz do tego odpowiedni wzmacniacz?
    PS2. W jakim pomieszczeniu to będzie grać? - moze plener?

Skomentuj

Skrzyneczka 200 litrow z mdf 22mm. Do tego jakies wzmocnienie wew i tlumiona watolina 2-3cm grubosci. Ja mam takie 2 sztuki. Wzmak 2x 600W 4 ohm i daja niezle :)

[ Dodano: 2006-02-23, 09:15 ]
      Lepiej zrob z 8 omowych. Polacz je rownolegle i bedziesz mial 4ohm. Latwiej wzmaka
      dostac

Skomentuj

Cze ja robiłem na 2 x 8 Ohm 180 litrów Basreflex i 50Hz stojenie (możesz dać spokojnie60 Hz . Jak na taką kase to gra całkiem możliwie.

Skomentuj

Witam.MAm pytanie, czy dwa glosniki potrzebuja mniejsza objetosc niz w osobnych pudlach ? Np. jeden glosnik potrzebuje 20 litrow objetosci skrzyni. CZy dwa glosniki te same potrzebuja 40 litrow czy moze np 35??

[ Dodano: 2006-03-27, 19:56 ]
          Jaki glosnik moge wlozyc do 15 litrow?

Skomentuj

Np. jeden glosnik potrzebuje 20 litrow objetosci skrzyni. CZy dwa glosniki te same potrzebuja 40 litrow czy moze np 35??
            a jak myślisz ?
            Prosta arytmetyka... Czy jeśli jedno jabłko waży 300g to dwa takie ważą 500g ?

Skomentuj

A ile razy stx jest dłuższy od alpharda :P

Skomentuj

Czaruję...
              X