Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub i wzmacniacz ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sub i wzmacniacz ?

Witam... kurde nie pasuje ten post do żadnego działu...
    Mam problem bo chce zamontować do suba (z B-R) na tylnią ścianke wzmacniacz (mostek na TDA) i pytanie mam takie czy nic złego mu sie nie stanie jeżeli nie będzie żadnej ścianki oddzielającej go od komory głośnika ?
    Pozdro.

PS. sub gotowy już dawno stoji a zmacniacz mam w oddzielnej obudowie na biurku.

raczej nic

Skomentuj

Dzięki za szybką odpowiedz ;]
      Może jeszcze dodam że zmontować go moge jedynie tak że płytka będzie sterczała w boudowie z tylniej ścianki i moja obawa to to że może pod wpływem ciśnienia się ruszać co może spowodować sami wiecie co :)

Skomentuj

Ja mam w 30l z hertzem es 250 wzmak Irka 300w i uwierz mi że nic się nie rusza :)
        przy okazji chłodznie lepsze jest
        jedynym problemem może być szczelnośc.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          jedynym problemem może być szczelnośc.
          I wtedy lapiesz silikon albo pistolet elektryczny na klej i uszczelniasz :)

Skomentuj

Co nie zmienia stanu rzeczy że to problem :)
            pozatym to zależy od stopnia zaawansowania ukladu, bo jeśli ma się pare czinczów,
            pare gniazd wysokopoziomowych, sporo potków , innych gniazd (np zasilania), a do
            tego jeszcze radiator itd to się może okazać że to nie takie łatwe :)

Skomentuj

Jezeli wzmacniacz jest porzadnie wykonany to nie powinno byc problemu, najlepiej wszystkie elementy, rowniez kable przykleic, pooblewac pistoletem co smarka takim cieplym glutem.

Skomentuj

Ja nie radze, przy moim stx 22 sc troche płytka popękała, teraz trzymam panel w osobnej komorze.

Skomentuj

eXe - co ?
                  jak to możliwe ?
                  i jak to możliwe że mam esa 250 i 300w wzmak i nic mi nie pęka ?:P

Skomentuj

Pytaj sie mnie :) Trzeba było pare scierzek zrobic od nowa jak nagle sub przestał grać....

Skomentuj

Czaruję...
                    X