Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

stx 42 ,cos w szczelinie PILNA POMOC PROSZE WAS BARDZO!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

stx 42 ,cos w szczelinie PILNA POMOC PROSZE WAS BARDZO!

Witam
    zwracam sie do was o prosbe...
    kupiłem od overclockera stxa 42 4 ohm...
    przyszedł do mniedzis,wszystko ok,podpinam pod tda zeby zobaczyc czy działa i....
    i cos jest w szczelinie,próbowałem odkurzaczem (nadzieja sie liczy....) ale niewysysło nic... wciagło tylko kopułke...(która byla juz powyginana ,pewnie Overclocker probował wyjac smiecia z srodka,niemowil mi o problemie) uciołem kopułke,bo i tak nowa planuje wstawi,czysta i niepogieta...
    JAK WYJAC ZE SRODKA JAKIS SMIEC....
    głosnik gra,ale jak nim porusze lub cus,to slychac stukanie(nie o nabiegunnik...) jakies ocieranie,to niejest stukanie dolnego zawieszenia-wada wtym glosniku.
    POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODP...

P.s
    Overclocker jest trupem.

[ Dodano: 08-03-06, 09:39 ]
    na forum znalazlem tylko tasma 2 stronna i szpilka,ale ja niewiem co tam jest...
    w dodatku górna czesc karkasu była cała pogieta...ktos tu zbierze baty...

[ Dodano: 08-03-06, 10:00 ]
    albo i to moze jest 8 ohm... (zamieszałem sie troche,zmierze jak miernik dorwe)

[ Dodano: 08-03-06, 10:47 ]
    w szczelinie nic niema,cewka jest chyba zagieta na koncu do srodka magnesu,grzebałem w srodku kawałkiem pudełka na HDD (te plastikowe)
    wchodził równo,a pod koniec "wjezdzal" do srodka..... wiec mysle ze to karkas...skad mozna dorwac cos sztywnego zeby wsadzic i wyprostowac karkas?

[ Dodano: 08-03-06, 11:27 ]
    aha,dodam jeszcze ze niema nic w szczelinie ale wenwnetrznej,bo do zewnetrznej niemam dojscia(chodzi mi o strone karkasu)

[ Dodano: 08-03-06, 12:03 ]
    Gdy wcisne cewke do oporu(pod koniec juz niewsuwa sie ale wskakuje,jakby ja cos blokowalo) to zostaje tam i sie blokuje,po jednej stronie moge wsadzic bez problemu plastik z pudełka na HDD,a z drugiej ciezko.... niedługo pokaze filmik + dzwiek... bo roznie to bywa...

[ Dodano: 08-03-06, 12:33 ]
    COS SIE POPRAWILO TZN JUZ NIEUDEZA.....ALE ILE CZASU ZOBACZYMY....
    testuje na 20hz @ tda 7294.

Możliwe, że wada głośnika może był chu..o wykonany i się cewka odwineła. Jeżeli Over wcisnął ci kit to prawo dżungli jasno mówi co powinieneś zrobić jeżeli to mogło się stać w czasie transportu trudno :) ile za niego dałeś??

Skomentuj

dal za niego wiecej niz umberto wzial od overclockera ;]

a co do problemu.. moze over spalil cewke, albo chociaz ja troche nadpalil - takie same objawy ma stx vip'a po meczeniu matronixem

Skomentuj

a ja mowilem zeby nie pakowac sie w tego STX'a

Skomentuj

ale niemowiles/iscie ze jest zrąbany,tylko ze jest do dupy z powodu innego.
          a z overclockerem ja sie rozlicze.a co do poczty.... powiedz mi jak pogieli cały karkas cewki od góry,a w srodku cholera wie co jest... bede go rozklejal po rozmowie z Over.

Skomentuj

hehe ale masz zonka ;]

ja z vip'em chcialem go kupic moze do nas przyszedlby sprawny :P

Skomentuj

ja bym proponowal zeby overlocker sie tu wypowiedzial i wyjasnil co i jak, bo jesli rzeczywiscie wyslal uszkodzony glosnik to to juz jest szczyt chamstwa

Skomentuj

tasior, i tak mu nie wyje...esz ;]

Skomentuj

digital,on chce do mnie na spota :P
                  ale mysle ze overclocker jednak niejest dzieckiem i sie dogadamy

[ Dodano: 09-03-06, 13:51 ]
                  sprawa jest wyjasniona.

Skomentuj

ja bym proponowal zeby overlocker sie tu wypowiedzial i wyjasnil co i jak, bo jesli rzeczywiscie wyslal uszkodzony glosnik to to juz jest szczyt chamstwa
                    Żeby nie było że ja się chowam czy coś - dopiero wróciłem z zagranicy i jestem zmęczony i na dzień dobry takie przywitanie Tytułem wyjasnienia kilka zdań...

Jeżeli Over wcisnął ci kit to prawo dżungli jasno mówi co powinieneś zrobić jeżeli to mogło się stać w czasie transportu trudno :) ile za niego dałeś??
                    Niewcisnąłbym nikomu chłamu, a jeżeli to Tasowi na końcu, wiem że liczy się z każdą złotówką, szanuję go i uważam za przyjaciela...

dal za niego wiecej niz umberto wzial od overclockera ;]
                    Ile to wyszło za stx'a Tas ? 55 zł ? Przesyłka mi sie nawet nie zwróciła

powiedz mi jak pogieli cały karkas cewki od góry,a w srodku cholera wie co jest...
                    Tymbardziej jak ja mogłem tego dokonac ? Głośnik przed wysyłką był przeze mnie sprawdzony i był naprawdę sprawny... Niestety trochę na szybkiego pakowany, poczęści może to moja wina ale przypuszczam że pocztuchy przyjaźnie się z paczką obchodziły. Coś jeszcze więcej chce ktoś wiedzieć? Jak nie to możecie nadal mnie mieszać z błotkiem To tyle, idę spać...

Skomentuj

Czaruję...
                    X